Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Βολιώτης «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητο σε κολώνα της ΔΕΗ!


Ένας 71χρονος που είχε πάει να αγοράσει καυσόξυλα
Γράφει: magnesianews.gr
Τραγικό θάνατο βρήκε, λίγο στις 12.30 σήμερα το μεσημέρι, ένας άνδρας 71 ετών, κάτοικος Βόλου, στην Αγριά και ενώ κατευθυνόταν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του προς Βόλο. Από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή επί τόπου. Τραυματισμένη νοσηλεύεται και στο... Νοσοκομείο Βόλου η 68χρονη σύντροφός του.
Ο άτυχος συνταξιούχος, είχε πάει σε ξυλαποθήκη για να φορτώσει καυσόξυλα, στο αυτοκίνητο του και πήρε το δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του, στον Άγιο Γεώργιο Ιωλκού. Μπαίνοντας στην Αγριά από την πλευρά της ΕΨΑ, δεν ακολούθησε τον παραλιακό δρόμο, αλλά έστριψε δεξιά προς την οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Αφού προχώρησε μερικές εκατοντάδες μέτρα, στο ύψος του παιδικού σταθμού (Εθν. Αντιστάσεων 12 - Δώδεκα Αποστόλων), κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε (μάρκας Citroen Saxo) και «καρφώθηκε», με αρκετή φόρα, σε στύλο της ΔΕΗ.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρει ακαριαία τον θάνατο ο άτυχος ηλικιωμένος και να τραυματιστεί η 68χρονη συμβία του, που μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου.
Πάντως η Αστυνομία που πήγε επί τόπου, δεν είδε στο δρόμο ίχνη φρεναρίσματος, που σημαίνει ότι ο 71χρονος δεν αντέδρασε όταν είδε ότι βγήκε από το δρόμο, κάτι που ενδεχομένως οφείλεται σε κάποιο παθολογικό πρόβλημα, την ώρα που οδηγούσε.
Σύμφωνα με μια άλλη εκδοχή, ο ηλικιωμένος, είχε φορτώσει το αυτοκίνητό του με καυσόξυλα, ρίχνοντας τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου του. Με το που το αυτοκίνητο έπεσε στον στύλο της ΔΕΗ, ένα ξύλο απ’ αυτά που είχε φορτώσει (και ενώ ο ίδιος φορούσε ζώνη ασφαλείας) και του κατάφερε το μοιραίο χτύπημα.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, που παρήγγειλε νεκροψία - νεκροτομή (θα γίνει στη Θεσσαλονίκη), προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου