Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τζάμπα μαγκιές των ΠΑΣΟΚων προς τους Γερμανούς


Έχουν πολύ πλάκα οι πράσινοι υπουργοί της κυβέρνησης, τα πρωτοκλασάτα στελέχη όπως ο κ. Βενιζέλος ή ο κ. Χρυσοχοΐδης. Τόσο καιρό που οι Γερμανοί μας βρίζουν, μας χλευάζουν, ειρωνεύονται τη χώρα μας και την ιστορία της και μας φτύνουν, όλοι αυτοί νόμιζαν ότι βρέχει.
Κανείς δεν είχε βγει να πει στους Γερμανούς «ως εδώ και μη παρέκει». Διότι άλλο το δάνειο και οι όροι κι άλλο να μας... κάνουν ρόμπα λες και είμαστε η μπανανία τους. 
 
Καλώς η κακώς, καθυστερημένα ή όχι βγήκε ο Κ. Παπούλιας και τους έδωσε μια απάντηση, ειδικά στον Σόιμπλε. Όμως, οι Γερμανοί συνεχίζουν την προκλητική τους στάση που πλέον έχει φτάσει στα όρια της σχιζοφρένειας.

Κι ενώ, λοιπόν, η προηγούμενη κυβέρνηση αλλά και πολλοί υπουργοί από τη σημερινή έκαναν τόσο καιρό την πάπια, τώρα κατάλαβαν ότι «τσούζει». Αλλά το καταλαβαίνουν μόνο όταν θίγονται οι ίδιοι. Όταν λοιδορείται ολόκληρος ο ελληνικός λαός, λουφάζουν, κρύβονται σαν τα ποντίκια στα λαγούμια τους.

Μετέδωσε το Mega βίντεο με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Φ. Ρέσλερ να μιλά σε οπαδούς του και να εξευτελίζει δημόσια τον Μ. Χρυσοχοϊδη. Όπως υποστήριξε ο Γερμανο-βιετναμέζος, κάθε φορά που συναντούσε τον Έλληνα υπουργό και του έλεγε πότε θα κάνει κάτι για να βοηθήσει την ανάπτυξη στην Ελλάδα και τις γερμανικές επενδύσεις ο Χρυσοχοΐδης του έλεγε σε μια – δυο βδομάδες, κι αυτό πήρε καιρό.

Ο Ρέσλερ έκανε ρόμπα τον Χρυσοχοϊδη καταγγέλλοντας την αναβλητικότητά του και αμέσως ο θιγμένος βγήκε στο τηλέφωνο για να εκραγεί. Λέει ψέματα ο Ρέσλερ για εσωτερική κατανάλωση, είπε, στρέφεται εναντίον της Ελλάδας για ψηφοθηρικούς λόγους, υποστήριξε και άλλα πολλά όπως ότι λυπάται για τη συμπεριφορά του.

Εξερράγη λοιπόν ο υπουργός Ανάπτυξης και έγινε… Τούρκος γιατί τον έθιξε ο Βιετναμέζος. Που ήταν τόσο καιρό που μας βρίζουν τεμπέληδες, ανίκανους, διεφθαρμένους, αμετανόητους και άλλα τόσα και χειρότερα; Μόλις τον χτύπησε στο αδύνατο σημείο του κατάλαβε ότι οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας;

Κι άλλωστε, με τζάμπα μαγκιές δουλειά δε γίνεται. Ας απαντήσει ο κ. Χρυσοχοϊδης τι έχει κάνει για την πατρίδα του. Απορροφάται καλά το ΕΣΠΑ; Ξεκόλλησε καμιά επένδυση, ήρθε κανείς Γερμανός να βάλει τα λεφτά του στη χώρα μας;

Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση. Φοβάται ο κ. Μιχάλης μην πληγεί το ίματζ του τώρα που διεκδικεί και την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Δεν καταλαβαίνει ή δεν… διαβάζει τις διαθέσεις του κόσμου για το άτομό του;



Πηγή: Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου