Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Αγαπητοί φίλοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ξεχάσατε ένα φύλλο .



Στις 16 Μαρτίου του 2008, στο φύλλο 160, είχατε κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα στον εβραϊκής καταγωγής επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη.
Κομμάτια από αυτό το αφιέρωμα αναδημοσίευσαν διάφορα blogs την..
αθώα εποχή εκείνη (βλέπε ΕΔΩ κι ΕΔΩ) .
Μετά ακούστηκε ότι ο κ.Ρέστης απέκτησε πολλές μετοχές στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ οπότε και το συγκεκριμένο φύλλο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ από το αρχείο της εφημερίδας για πάντα.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η «αλήθεια» …  στο όνομα της μυστικότητας και του οικονομικού συμφέροντος … γίνεται … αόρατη από το ευρύ κοινό.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι έγινε μέτοχος σε μία σειρά πολλών ΜΜΕ, διαφορετικού πολιτικού προσανατολισμού  εξασφαλίζοντας έτσι έναν σχεδόν οριζόντιο έλεγχο στην κοινή γνώμη.
Το ερώτημα είναι γιατί έπρεπε να εξαφανιστεί το συγκεκριμένο φύλλο αφού τίποτα το κακό, επιθετικό  ή επιλήψιμο δεν περιελάμβανε;
Aπλά σας το θυμίζουμε αγαπημένοι σας φίλοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, για να ξαναβάλετε το ενδιαφέρον εκείνο φύλλο. Και μη φοβάστε που γράφατε για την Εβραϊκή καταγωγή του νυν αφεντικού σας. Δεν είναι καθόλου κακό. Πού είναι το κακό; Τι σόι ρατσισμός και κρυψίνοια είναι αυτή; Δεν είναι ανθρωποφάγοι οι Εβραίοι, μια χαρά άνθρωποι είναι όπως όλοι μας. Δεν χρειάζονται ειδικής μεταχείρισης. Όπως λέμε "Κινέζοι", "Λίβυοι", "Ιταλοί", "Σομαλοί", "Χριστιανοί", "Βουδιστές", "Ταοϊστές", έτσι λέμε και "Εβραίοι". Δεν είναι τόσο τρομερό. Μια λέξη είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου