Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Με την ασφάλεια της ασυλίας

http://www.taxalia.blogspot

Σήμερα το πρωί, ακούγοντας το Νίκο Χατζηνικολάου να διαμαρτύρεται έντονα (και με τα δίκαια όλα δικά του) για το βαρύ πρόστιμο που επέβαλε το ΕΣΡ, που παρανόμως συγκροτείται και λαμβάνει αποφάσεις, διότι η θητεία πολλών εκ των μελών του έχει λήξει, «βγήκε στον αέρα τηλεφωνικά» η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και ...
με το γνωστό υφάκι της έγινε το εξής. Ενώ ο Χ¨Νικολάου δεν έλεγε την λέξη για την οποία επιβλήθηκε το πρόστιμο (ακούστε τι είπε ο Τράγκας εδώκαι έλεγε μόνο το πρώτο συνθετικό της λέξης το ¨ξεκο…¨ η κυρία βουλευτής με ύφος και με την ασφάλεια της βουλευτικής ασυλίας, είπε: «Ξεκολιάρα» εννοώντας τη Μέρκελ και συμπλήρωσε … «την λέω εγώ γιατί είμαι βουλευτής»!!!
Συγχαρητήρια κυρία μου που το παίζετε μαγκάκι εκ του ασφαλούς, λόγω δηλαδή της βουλευτικής ασυλίας σας. Τέτοιες μαγκιές τις κάνουμε όλοι κυρία βουλευτίνα και αφήστε τις τζάμπα μαγκιές, διότι με την ομολογία σας αυτή είστε χειρότερη από τα μέλη του ΕΣΡ. Όταν δεν θα είστε βουλευτής ή όταν και αν καταργηθεί αυτός ο βρωμερός νόμος να δούμε αν τα λέτε αυτά, όπως τα έλεγε η πραγματική μάγκισα η ΜΑΛΒΙΝΑ !!! 
Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 
 ΥΣ. Πολλοί με το όνομα ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και αρθρογραφούν και μάλιστα με εντελώς αντίθετη γραμμή από τη δική μου και αναγκάζομαι να αλλάξω όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου