Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η Νίκη ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 95’ από την ΑΕΠ Ηρακλής (video)




Στιμιότυπο από το σημερινό ματς
«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις
Γράφει: magnesianews.gr
Το τρίποντο που κρατούσε στα χέρια της μέχρι το 95’ έχασε η Νίκη στο σημερινό ματς με την ΑΕΠ Ηρακλής, καθώς σ’ αυτό το λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, σκορπώντας την απογοήτευση στις κερκίδες του Π. Μαγουλάς.

Έτσι το τέρμα του Διαμαντίδη στο 41’ με ...ωραίο γωνιακό σουτ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετό για τη Νίκη, που είχε και την ατυχία να της ακυρωθεί στο 19’ και υπέροχο γκολ του Πουλάκου με κεφαλιά.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ασκούν ανούσια πίεση στην επανάληψη με το σύστημα …. των καμινάδων και ουσιαστικά δεν απείλησαν τη Νίκη, την οποία ο διαιτητής Καρυοφίλλης την έβαζε συνεχώς στα καρέ της με τα σφυρίγματά του.

Τελικά στο 95’, παρότι υπήρχαν δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο, τη μία εκ των οποίων κλώτσησε ο ίδιος ο διαιτητής μακριά (!!!), χωρίς όμως να μπει στον κόπο να εφαρμόσει τους κανονισμούς και να διακόψει το παιχνίδι, ήλθε το έμφραγμα για τη Νίκη, καθώς δέχτηκε την ισοφάριση από τον Χιονίδη. Ο νεαρός δεξιός εξτρέμ βγήκε απέναντι από τον Ψωμιάδη μετά από πάσα του Κωνσταντινίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με συρτό σουτ.

Το ματς παρακολούθησαν τελικά και καμιά 200αριά οπαδοί του Ηρακλή, που προκάλεσαν σε αρκετές περιπτώσεις, με αποτέλεσμα να υπάρχουν στιγμές έντασης με τους φιλάθλους της Νίκης.

ΝΙΚΗ Β.: Ψωμιάδης, Στουρνάρας, Κοντοχρήστος, Δεληζήσης, Μκρτσιαν, Παπατζίκος, Ριζογιάννης, Διαμαντίδης, Λαζαρίδης (57’ Παυλίδης), Μουδούρογλου (67’ Λουκίνας), Πουλάκος (75’ Αναστασίου)

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ: Κελπέκης, Τροΐρης, Λιόλιος (81’ Γκόγκος), Χασιώτης, Νατσούρας (53’ Κωστάκης), Παπαστεριανός, Οικονόμου, Σαπάνης, Χιονίδης, Κυμβρακίδης (70’Τσιτλακίδης), Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου