Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Διαβάστε τις 54 επιχειρήσεις τροφίμων που "τσάκωσε" ο ΕΦΕΤ!



Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί ο Ε.Φ.Ε.Τ. σε επιχειρήσεις τροφίμων, τόσο σε προληπτικό επίπεδο όσον και μετά από καταγγελίες καταναλωτών, διαπιστώθηκε ότι μια σειρά από επιχειρήσεις τροφίμων κατείχαν τρόφιμα μη κανονικά, νοθευμένα, μη ασφαλή και ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση ή μη συμμορφούμενα στις προδιαγραφές καταλληλότητας και κανονικότητας. Επίσης, σε κάποιες από αυτές, παρατηρήθηκαν αποκλίσεις από τις υγειονομικές διατάξεις. Στις επιχειρήσεις αυτές, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Φ.Ε.Τ. επέβαλε πρόστιμα συνολικού ύψους 341.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα και οι εταιρείες που επιβλήθηκαν [...]

1. Πρόστιμο.... περισσότερα στο http://apolitistosteki.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Γι αυτό η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε ότι ήταν δυνατόν για τη διάλυση του ΕΦΕΤ, από επιλογή "κατάλληλης" διοίκησης, μεταφορά του στο Υπουργείο Γεωργίας (που το μετωνόμασε σε Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης (?) και Τροφίμων (!), αφαίρεση αρμοδιοτήτων κλπ κλπ.
    Η σημερινή κυβέρνηση μάλλον αγνοεί την ύπαρξή του, έχει άλλες σκοτούρες τώρα, μέχρι και την επόμενη διατροφική κρίση, όπου μάλλον θα αποτελειώσουν τον ΕΦΕΤ με τη βοήθεια των μεγαλοδημοσιογράφων των καναλιών.
    Ας μην έχουμε αυταπάτες. Οι κυβερνώντες δεν θέλουν ουσιαστικά τους ελέγχους. Έχουν πολιτικό αλλά και άλλο κόστος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή