Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Διασαφηνίσεις για τις αναρτήσεις με τον Άριστο των Πετραλώνων & Περσικά Τσαντίρια.!


Για τον Πρώτο των Πρώτων Πανελλαδικά Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο, τον ονομάσαμε "Άριστο των Πετραλώνων" γιατί είναι θρέμα αυτής την περιοχής, όπου ως γνωστόν δεν ζουν οι γόνοι επωνύμων.
Όσοι για νέο Περσικό Τσαντίρι μπροστά από την Ακαδημία, θα ήθελα να ενημερώσω τον (τέως) νεαρό αναγνώστη Παναγιώτη, που με κατηγορεί για απαράδεκτο ρατσιστικό παραλήρημα, ότι θα ήταν σοφό να με κρίνει από το σύνολο των αναρτήσεων. Τα Blogs δεν θα πρέπει να υποτάσσονται σε αυστηρές γραμμές (όπως κάνουν τα ΜΜΕ) υπολογίζοντας πόσους και ποιους συμφέρει να ευχαριστήσουν η να μη δυσαρεστήσουν.Όταν αντιρατσιστή φίλε μου θα διευρύνεις τις γνώσεις σου, και κατά λάθος βρεθείς (όπως εγώ) σε αυτές τις χώρες που συστηματικά κάποιοι πολίτες της διαθέτουν τεράστια ποσά (για τα δεδομένα τους) για να μας επισκεφθούν και να "απαιτήσουν" πολιτικό άσυλο, θα καταλάβεις το λόγο. Το φαινόμενο συνέβη και στην χώρα μας, όταν μετά την μεταπολίτευση κάποιοι νεόπλουτοι της χουντικής εφταετίας, μπαρκάριζαν μούτσοι στα καράβια , για να την κοπανίσουν (άνευ βίζας) στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου είχαν αποταμιεύσει σε δολάρια, τα εκατομμύρια ματωμένες δραχμές.
Θα επανέλθω, γιατί καταλαβαίνω πόσο δύσκολο σου είναι να απαλλαγείς από το σύστηματικό brainwash που σου' χουν κάνει οι Συν- ομοϊδεάτες σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου