Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Το ξέρατε ότι η ΓΣΕΕ έχει (και) καταναλωτική Οργάνωση?

Υπεράνω όλων η Προστασία των...ΧΟΡΗΓΩΝ!
 Και  δια της εκπροσώπου της Ιωάννας Καρανδινάκη, πληροφορηθήκαμε την υπαρξή της  στην εκπομπή του ALTER  "η ώρα του καταναλωτή".
Μάθαμε επίσης ότι το ευρώ "φούντωσε " την ακρίβεια, κι όχι η ένοχη-προκλητική αδιαφορία των κρατικών (αρμόδιων) μηχανισμών, σε συνεργασία με τα υπομοχλια τους τις (χρηματοδοτούμενες , αλλά μη κερδοσκοπικές, λέμε τώρα) Καταναλωτικές Οργανώσεις. Οι μόνες τους...
παρεμβάσεις ήταν, είναι, και θα είναι Ακίνδυνες, Γενικές , Αόριστες, και προ πάντων   χωρίς ονόματα.. Σαν τα προϊόντα, που για  μια άλλη φορά η (καταδικασμένη) εκπομπή Τσαμτσίκα,  ανέφερε στην έρευνά της για σύγκριση  τιμών προ και μετά ευρώ.

Υπεράνω όλων η Προστασία των...ΧΟΡΗΓΩΝ.

1 σχόλιο:

  1. Η Βουλή σίγουρα προσηλυτίζει και σε κάνει να αλλαξοπιστήσεις μόλις βολευτείς μέσα στην χλιδή πού προσφέρει στα μέλη της !!! Πού να είναι άραγε και τι να γίνεται εκείνος ο υπερασπιστής τού καταναλωτή, τού αδύναμου και του φτωχού, Σουπερκαρατζαφέρης;;;; Θυμάστε πώς φώναζε κάποτε και αυτός αλλά και ο Γεωργιάδης για τις μεγάλες διαφορές στις τιμές των τροφίμων μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδος!!! Τώρα που τα βρήκαμε με το κατεστημένο…..Μούγκα στη Στρούγκα!!! ΤΩΡΑ…υποστηρίζουμε ΠΑΣΟΚ, Ψηφίζουμε Μνημόνιο πηδάμε τους μαλάκες που μας ψήφισαν!!!
    Γέρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή