Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Παράνομοι μέθοδοι κατά... Παρανόμων.


Και οι δολοφόνοι... δικαιούνται ενημέρωσης...
Εξ αιτίας της κατάχρησης της κρυφής κάμερας, βρήκαν δικαιολογία οι "νομοθέτες"  να προστατέψουν τους χοντρο-παράνομους από την διαπομπευσή τους.
Λαμπρό παράδειγμα το Δελτίο του ALPHA,  όπου η investigating Ρεπόρτερ (σίγουρα μέλος της ΕΣΗΕΑ) καταγράφει κρυφά (δηλ.παράνομα) την παράνομη πώληση peper σπράϋ, που χρησημοποιούν οι κυρίες στο Κολωνάκι κατα των...παρανόμων (κακοποιών)! Γουάου!
Βέβαια τα φακελάκι η λάδωμα  κανενός Μεγαλο-Δικηγόρου-Γιατρού-Πολιτικού-η Διευθυντού Πολεοδομίας, όποιος δημοσιογράφος  ( τυχαίως) το καταγράψει με κρυφή κάμερα, πάει για κακούργημα και ισόβια ανεργία.
Προσέξτε όμως  στην επόμενη φωτό , με τι μαγκιά κρυφο-βιντεοσκοπούν το θύμα της ...


ένοπλης ληστείας (στο κέντρο της Αθήνας) που βρίσκεται σε θάλαμο νοσοκομείου. Εκεί (στο κρεββάτι του πόνου) όπου λίγη ώρα μετά τον πυροβολισμό του, θα πρέπε να βρίσκονται μόνον  γιατροί,  συγγενείς πρώτου βαθμού, και αστυνομικοί ,που θα το προστατέψουν  σε περίπτωση που ο (ασύληπτος) ληστής αποπειραθεί να τον "αποτελειώσει" ,μια και είναι μάρτυρας που μπορει να "δώσει" τα χαρακτηριστικά του.
Ο θαρραλέος Διευθυντής  Ειδήσεων της Κάντζας όμως (γράφει στους αδένες, η ωοθήκες του την ζωή του θύματος),  στέλνει τον  ρεπόρτερ  του να καταγράψει την καταστασή του, γιατί και οι δολοφόνοι... δικαιούνται ενημέρωσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου