Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ψαρεύουν σε θολά νερά ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Σήμερα κτύπησε ένας ψαράς με δύο (ρ) και μάλιστα είναι πολύ περίεργο το πως ένα ατεκμηρίωτο έως ανυπόστατο δημοσίευμα έγινε best seller (σχετικό google).

Είναι προφανής η οδηγία για φίμωση των blogs. Περιμέναμε αυτό το "καμάκι" από κάποιον ψαρά... σήμερα το διαβάσαμε στην Ελευθεροτυπία. (Ρατσιστικό παραλήρημα από δικαστίνα-μπλόγκερ) Αυτό που μου έδωσε το έναυσμα να το ψάξω ήταν όχι η δικαστίνα αλλά η μπλόγκερ.

Μια... προσεκτική ματιά, από έμπειρο μάτι στις προβοκάτσιες, είναι η ανακοίνωση του ονόματος. Πράγματι εάν αληθεύει το εν λόγω δημοσίευμα είναι καταδικαστέο από μία λειτουργό της Θέμιδας να προβαίνει στις υποτιθέμενες ανακοινώσεις και κρίσεις που αφορούν την ιδιότητά της.

Το πρόβλημα είναι αλλού, πως ο κ. Ψαρράς "καμάκωσε" το όνομά της. Μα το κατήγγειλε η κύρια Κωνσταντοπούλου θα μου πει κάποιος!!! και μετά τι; όταν κάποιος αναγνώστης για τους δικούς του λόγους δίνει στην δημοσιότητα ένα όνομα, το οποιονδήποτε όνομα, ο κάθε γραφιάς υπάλληλος μιας εφημερίδας δημοσιοποιεί ονόματα;

Κάπως έτσι δεν λειτούργησε και ο συνάδελφος του κ. Ψαρρά, ο κ. Χιώτης, Υπάλληλος του κ. Ρουσόπουλου,  στην σκευωρία εναντίον του blog του PRESS.GR

Η προσωπική μας άποψη είναι ότι κάτι άλλο συμβαίνει!!! το ότι όμως αφορά το όνομα που υποτίθεται είναι δικαστής-μπλόγκερ αφορά το ίδιο το όνομα (εάν όντως είναι υπαρκτό).

Εμείς από δω θα το ψάξουμε γιατί μας αφορά ως bloggers το θέμα.
Αυτό που επισημαίνουμε είναι πως και με τι τρόπο "πιστοποιήθηκε" το όνομα. ...

Επιλέξαμε τρία άλλα δημοσιεύματα, για το εν λόγω θέμα, για τα οποία συμφωνούμε, σε ότι αφορά το σκεπτικό τους.

Οι αναπαραγωγές χωρίς σχόλια είναι κάτι που δεν μας αφορά, προφανώς κάποιοι συνάδελφοι bloggers είδαν το θέμα ως σημαντικό και το ανάρτησαν χωρίς καν τα δικά τους σχόλια.

1. Ελευθεροτυπία σε εντεταλμένη υπηρεσία...
2. Ο φασισμός της Ελευθεροτυπίας και ο Πλεύρης σε ρόλο μαριονέτας
3. Και οι δικαστές έχουν ιδιωτική ζωή

και στο τέλος το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, έτσι για να υπάρχει και αυτό στο αρχείο μας.

Νάσος
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/12/blog-post_4630.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου