Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δέσαμε τον τουριστικό γαϊδαρόμας στο Αιγυπτιακό μαρούλι και...

...ξενοιάσαμε!
Λόγω της αναμπουμπούλας στην Αίγυπτο, οι (πολιτικοί) αρμόδιοι κρετίνοι της  μοναδικής εν ζωή βιομηχανίας μας,  πιστεύουν ότι θα... έχουμε αύξηση του τουρισμού. Αγνοούν ότι οι ξένοι που επισκέπτονται χώρες  για το ιστορικό τους παρελθόν , ποτέ δεν πτοούνται από τις εσωτερικά τους προβλήματα. Γιατί  όσο και αδίστακτες να είναι οι δεξιές η αριστερές δικατορίες  που κυβερνούν , διαθέτουν  την στοιχειώδη λογική να μην παρενοχλούν την κότα που γεννά χρυσά αυγά. Δηλαδή τους συναλλαγματοφόρους τουρίστες.
Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα,  με αδίστακτη και παράλογη (κατά ένα μέρος) αντιπολίτευση, που...
αιχμαλωτίζει ανενόχλητα τους νόμιμους και ευκατάστατους ξένους επισκέπτες  πάνω στα κρουαζερόπλοια, ενώ  διευκολύνει τους παράνομους, και καταστροφικούς για τον προϋπολογισμό της, λαθραία εισερχόμενους.
Μέχρι χθες,  καμία εταιρία κρουαζιερόπλοιων δεν έχει υπογράψει σύμβαση για να επισκεφθεί  τα λιμάνια μας, και ο αρμόδιος υφυπουργούς  πάει στο Μαϊάμι για να ικετεύσει να μας λυπηθούν.
Όσο για τον εσωτερικό (ντόπιο) τουρισμό, κάντε κλικ (φωτό) στις ξένες  προσφορές του Ελληνικού πρακτορείου για να καταλάβετε κατά πόσο μπορούμε να ανταγωνιστούμε, και να κρατήσουμε τους δικούς μας εντός.
Δεν ξέρω αν καταλάβατε που ΠΑΜΕ, αλλά τα μέλη του, μάλλον  δουλεύουν στο  Δημόσιο.
Οπότε από (Αραβική) πίτα που δεν τρώνε, τι τους νοιάζει κι αν καεί.
Έτσι δεν είναι Αλέκα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου