Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Μας έχει κανονικά χεσμ...ους η Γ.Γραμματεία του Καταναλωτή.




 Πέρασε ο Αύγουστος  και τα "παλληκάρια" της πλατείας Κάνιγγος , ακόμα δεν έχουν συνέλθει από την καλοκαιρινή ραστώνη. Αμέτρητα γραφεία και υπάλληλοι στο πολυόροφο κτίριο που στεγάζεται η Γενική  Γραμματεία του Καταναλωτή, και δεν κατάφεραν ολόκληρο μήνα να εντοπίσουν ούτε ένα από τις δεκάδες χιλιάδες παράνομα εισαγόμενα και άκρως επικίνδυνα (κυρίως Κινέζικα) προϊόντα που κυκλοφορούν στην Αθήνα. Εκτός και είναι τόσοι κρετίνοι οι αρμόδιοι (κ.Σπυράκο), που πιστεύουν ότι οι salesman των φαναριών ψωνίζουν από νόμιμες και αδειοδοτημένες εισαγωγικές εταιρίες.
Στην επίσημη (αλλά άγνωστη) ιστοσελίδα του ...Υπουργείου  www.efpolis.gr τα μόνα δελτία τύπου που δημοσιεύτηκαν, αφορούν...
  εθελούσιες  ανακλήσεις-ενημερώσεις επιχειρήσεων εμπορίας οχημάτων.
Όμως κ.Γάμα Γάμα του Καταναλωτή, όπως δήλωσε και ο Δ.Στρατούλης του Συνασπισμού(σήμερα το πρωί στο ALTER), πίσω από τους παράνομους μικροπωλητές βρίσκονται κάποιες εταιρίες στη Κουμουνδούρου, που εισάγουν και διαθέτουν τα λαθρεμπορικά τους προϊόντα, μέσω των αλλοδαπών των φαναριών.
Ο κόσμος το΄χει τούμπανο, αλλά εσείς δεν έχετε την διάθεση η τους αδένες να τους αγγίξετε.
Το γεγονός όμως (σύμφωνα με το κύριο Στρατούλη) ότι αυτές οι εταιρίες  έχουν άσυλο  γιατί χρηματοδοτούν προεκλογικά τα μεγάλα Πολιτικά κόμματα, δικαιολογεί την ανικανότητα- ατολμία σας  να προστατεύσετε τους Καταναλωτές.
Όμως δικαιολογείται ο Συνασπισμός (που προστατεύει τους λαθρομετανάστες) να μην λέει τα ονόματα των εταιριών, εφόσον δεν είναι μεγάλο κόμμα?
Κόρακας κοράκου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου