Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

2 σχόλια:

  1. Ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερης ποιότητας κοιτάσματα ζεόλιθου στον κόσμο κρύβει η γη της βορειοδυτικής Θράκης. Παρ’ όλα αυτά, και παρά τις διαπιστωμένες χρήσεις του μοναδικού αυτού ορυκτού, οι αρχές δεν έχουν δώσει από το 2004 έως σήμερα άδεια σε ελληνική εταιρεία που ενδιαφέρεται για την εξόρυξη και την εκμετάλλευσή του!

    Πολύχρονες έρευνες του καθηγητή του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ Ανέστη Φιλιππίδη έφεραν στο φως έναν ανεκτίμητο θησαυρό που μέχρι τώρα παραμένει ανεκμετάλλευτος. “Τα κοιτάσματα ζεόλιθου που υπάρχουν στη βορειοδυτική Θράκη φθάνουν για δύο γενιές. Οι χρήσεις του πολύτιμου ορυκτού είναι πάρα πολλές και θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε αυτόν τον πλούτο. Φαίνεται ότι ως χώρα δεν πιστεύουμε στην ανάπτυξη”, εξηγεί. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της εταιρείας “Ν. Αλεξανδρίδης”, η οποία από το 2004 κατέθεσε τα χαρτιά της για να λάβει άδεια εκμετάλλευσης του κοιτάσματος στην περιοχή των Πετρωτών, δηλώνει ότι θεωρεί ανεξήγητο το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η καθ’ όλα νόμιμη ελληνική εταιρεία δεν κατάφερε να αδειοδοτηθεί.

    (http://www.fotiadisd.gr/forum/viewtopic.php?f=48&t=1661)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ προφανώς δεν σου κοστίζει τίποτα να κατηγορείς μια εταιρεία ή ένα προιόν ανώνυμα, διότι μόνο ανώνυμα μπορείς να μην έχεις την ευθύνη του λόγου σου και της συκοφαντίας.

    Υποψιάζομαι πως είσαι απο κάποια εταιρεία ανταγωνιστή της εταιρείας που αναφέρεις και εξυπηρετείς άλλα συμφέροντα. Αγαπητέ αντιλαμβάνομαι πως δεν ξέρεις ποια είναι Θράκη διότι δεν εξηγείται το μένος σου κατά του προιόντος και ταυτόχρονα προτείνεις τιμή προιόντος που δεν κάνει ουτε για ντομάτα, άρα είσαι επικίνδυνος.
    Για δες σε τι τιμή πωλείται ο ζεόλιθος ξένων εταιρειών για ανθρώπινη χρήση σε Γερμανία και Η.Π.Α. και έπειτα ξεκίνα να μιλάς. Και την άλλη φορά εάν είσαι σίγουρος να γράφεις επώνυμα.
    Λιακόπουλος Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή