Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ!!

http://anatolikiattikinews.blogspot.

μπουντουβας Δεν είναι μόνο ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης ο κος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΒΑΣ.
Είναι και ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!
Δίνει παραγγέλματα και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης δονείται
Εκτός από τον από δεξιά του μόνιμο υποβολέα του Δήμαρχο του Καλλικράτειου Δήμου Παλλήνης και όχι Γέρακα την τρέχουσα τετραετία Θ. Ζούτσο .
Το λέμε αυτό γιατί...
κάποιοι Δημοτικοί σύμβουλοι (κυρίως της πλειοψηφίας), έχουν μείνει στη νοοτροπία λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γέρακα.
Το παράδοξα κακό είναι ότι εκπαιδεύουν σ αυτό τον τρόπο και εκλεγμένους Δημοτικούς συμβούλους από την Δημοτική ενότητα Παλλήνης, οι οποίοι στην καλλίτερη περίπτωση σιωπούν ή απέχουν..
Έτσι λοιπόν στο Συμβούλιο της 19/7/2011 που πρώτο θέμα (ύστερα από πρωτοβουλία σχεδόν σύσσωμης της αντιπολίτευσης με συλλογή υπογραφών) είχε περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη, συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής στρατηγικής σε σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η διαδικασία , έφαγε την ουσία.
Η ουσία βέβαια ήταν μετά από την προγραμματισμένη συζήτηση, να παρθεί απόφαση σύμπλευσης ή καταδίκης του εφαρμοστικού νόμου, που πέρα από τα δεινά που επιφυλάσσει για τους απλούς πολίτες, βάζει ταφόπλακα και στην Αυτοδιόικηση.
Ε , απόφαση δεν πάρθηκε! Διότι «λέει » δεν είχε ζητηθεί από τους καταθέσαντες το αίτημα και ο κ. Γκοτσόπουλος που ανέλαβε παρέα με την πλειοψηφία του ψηφοδελτίου του Πασοκ εκτός των άλλων την συνεννόηση και την εισήγηση του θέματος έψαχνε να βρει γωνία στο δεκάρικο (που λένε).
Έτσι μετά από μια πολύ συγκινητική διαδικασία απ όλους στην αίθουσα, η συζήτηση δεν οδήγησε σε κανένα συμπέρασμα. (έτσι για να μην δυσαρεστηθεί και καμία πολιτική ηγεσία που κάλυψε και δούλεψε με τον μηχανισμό της για την εκλογή της δήθεν ανεξάρτητης Δημοτικής παράταξης.
Οδ.Ρομπάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου