Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Επικίνδυνη" πρόκληση στους τηλε-Οζονοθεραπευτές να αποδείξουν ότι δεν είναι λαμόγια!

Από www.adena.gr
Πληρώνουμε 10.000 ευρώ μετρητά, σε όποιον Οζονο-έμπορα-θεραπευτή, πιεί ένα ποτηρι Οζονοποιημένο νερό με Ιούς & Βακτήρια!

Προκαλούμε τον Γ. Γραμματέα του Καταναλωτή, που επιτρέπει (ως ασφαλείς) την κυκλοφορία των Συσκευών Όζοντος, να πιεί νερό με φυτοφάρμακο, στο οποίο όμως θα προηγούμενως θα έχει οζονοποιηθεί. Τα χρήματα (αν δεν τα έχει ανάγκη)μπορεί να τα προσφέρει για φιλανθρωπία.
Οι συνεργάτες του adena.gr αμφιβάλουμε αν ποτέ ο υπουργός κ.Λοβέρδος (προϊστάμενος του Γ.Γ.) θα...
έδινε άφοβα στα παιδιά του, φρούτα ραντισμένα με φυτοφάρμακα, τα οποία όμως ξεπλύθηκαν με Οζονοποιημένο νερό. Η αν, σε κάποια επίσκεψη σε κάποιο χωριό της Κεντρικής Αφρικής, θα επέτρεπε στην οικογένειά του να πιει νερό από την γούρνα που σίγουρα θα υπήρχαν κάποιοι θανατηφόροι (για τους Ευρωπαίους)μικροοργανισμοί, μύκητές, ιοί, βακτήρια, και τοξίνες. Εννοείται ότι τα αγαπημένα του πρόσωπα πριν ξεδιψάσουν, θα είχαν Οζονοποιήσει το νερό για μερικά δευτερόλεπτα.
Κι όμως . Αυτές τις καταπληκτικές ιδιότητες διαφημίζει για το Όζον που παράγουν οι συσκευές των 59 ευρώ , (και) η εταιρία Telestar Shop στην τηλεόραση, κι αν σας φαίνεται απίστευτο κάντε κλικ για να δείτε το Βίντεο ΕΔΩ.
Η Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή, υποτίθεται ότι θα ερευνούσε κατά πόσο οι συσκευές Οζονοθεραπείας, και οι μαγικές δυνατότητές του στο θέμα της υγείας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα Ζήτησε λοιπόν 17 Μαϊου 2011 από της υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) την επιστημονική τεκμηρίωση ή μη των ισχυρισμών για θεραπευτικές ιδιότητες του όζοντος. Μέχρι σήμερα, και παρά την γκρίνια (εκτός από το adena.gr) των Καταναλωτικών Οργανώσεων, ο αρμόδιος κ.Δ.Σπυράκος δεν εξέδωσε καμιά ανακοίνωση. 'Έμμεσα λοιπόν όχι μόνο δεν αμφισβήτησε τις ασυνάρτητες μπουρδολογίες των τηλε-τσαρλατάνων, αλλά δια τις σιωπής έδωσε το Οκ της " εμπιστοσύνης", και πράσινο φως σε νέους Τηλε- εμπόρους Ελπίδας να συνεχίσουν ακόμα πιο επιθετικά την πώληση των Ιατρικών- Θεραπευτικών -Συσκευών.
Σε κάποιες άλλες "πολιτισμένες" χώρες αν αποδεικνυόταν ότι όλες αυτές οι διαφημιζόμενες "μικροβιοκτόνες" (κι όχι μόνο) ιδιότητες του Οζονοποιημένου νερού δεν ήταν αληθινές, και επί τόσα χρόνια ασθενείς και ειδικά παιδιά εκτίθενταν (από αυτή την παραπληροφόρηση) σε μολυσματικούς κινδύνους, όλοι οι "εμπλεκόμενοι" Κρατικοί αρμόδιοι, από τον Γραμματέα μέχρι τον Υπουργό, θα σάπιζαν στην φυλακή για συνέργεια σε εγκληματικές πράξεις.
Στην Ελλάδα όμως δεν συμβαίνουν αυτά , γιατί οι υπεύθυνοι πετούν το μπαλάκι σε τόσες κατευθύνσεις, μέχρι που χάνεται (η απονομή της Δικαιοσύνης).
Γι αυτό προσκαλούμε & προκαλούμε όλους τους κυρίους που εγγυημένα, γραπτά και τηλεοπτικά, εγγυούνται τις θαυματουργές ιδιότητες των Συσκευών παραγωγής Όζοντος, καθώς και τους Κρατικούς αρμόδιους και ειδικά τους επιστήμονες που έμμεσα η άμεσα συνηγορούν στην συνέχιση της διάθεσης αυτών των "ιατρικών" προϊόντων :
α)Θα δεχτούν να πιουν ένα ποτήρι νερό που θα περιέχει (έστω και λίγους) Ιους , Μύκητες, και Βακτήρια , εφόσον η Οζονοποίηση μερικών δευτερολέπτων τους εξουδετερώνει ?(κλικ φωτό)
β)Θα δεχτούν να πιουν ένα ποτήρι νερό που θα περιέχει επικίνδυνους μικροοργανισμούς εφόσον το Όζον σκοτώνει το 99% ? (κλικ φωτό).
γ)Θα δεχτούν να φάνε ραντισμένα με φυτοφάρμακα φρούτα τα οποία ξεπλύθηκαν με Οζονισμένο νερό, αφού το Όζον διαλύει τα επικίνδυνα χημικά?
Στη διαφήμιση δείχνει απόλυτα ασφαλές, και μάλιστα σε μικρό παιδί (εκτός και είναι πειραματόζωο).
Και επειδή ο χρόνος για πολλούς από εσάς κύριοι (που έχετε αναλάβει την προστασία μας), είναι και χρήμα , το www.adena.gr σκοπεύει να δώσει σε όποιον ανταποκριθεί στην πρόκληση. 10.000 ευρώ μετρητα.
Είναι τα χρήματα που είχαμε σκοπό να προσφέρουμε σε όποιο αποδείκνυε ότι οι περίφημες Συσκευές Εξοικομόμησης Ηλεκτρικού Ρεύματος (κλικ)δεν μπορούν να μειώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ (όχι 30-45% που διαφήμιζαν ) ούτε 2%.
Κανείς δεν ανταποκρίθηκε βέβαια στην προκληση, γι αυτό και τώρα καλούμε τους Οζονοθεραπευτές , Εμπόρους , και φυσικά τον Γ.Γραμματέα του Καταναλωτή, να λάβει μέρος. Αν κάνουμε λάθος και οι ισχυρισμοί δεν είναι απατηλοί, θα γελοιοποιηθούμε, και θα πληρώσουμε.
Αν όμως οι διαγωνιζόμενοι αρρωστήσουν, πριν αποδημήσουν θα πρέπει να αποσύρουν και να επιστρέψουν τα χρήματα στα θύματά τους.
Δεν είναι δίκαιο?
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν μέχρι 20 Αυγούστου στο e-mail της Ιστοσελίδας kvdena@gmail.com.
Αναμένουμε...

1 σχόλιο:

  1. Το ότι το όζον σκοτώνει τους ιούς και τα βακτήρια είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε σχετικές έρευνες στο internet. Δυστυχώς λόγω της ανωνυμίας σας σαν blog γράφετε ότι θέλετε.
    Δώστε μας το τηλέφωνο σας να μπορέσουμε να σας το αποδείξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή