Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Τα λαμόγια της Οζονοθεραπείας έχουν ξεφύγει εντελώς!

Αγαπητοί κοιμισμένοι της Γ.Γραμματείας του Καταναλωτή: Πριν λίγο καιρό ο γνωστός Οζονο-τζαρλατάνος μας είχε ζαλίσει τηλεοπτικά, να αγοράσουμε την συσκευή παραγωγής Όζοντος αξίας 99 ευρώ, δινοντάς μας δώρο "Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο που μιλάει Ελληνικά" αξίας 119 ευρώ!!!
Φυσικά κανείς από τους προστάτες μας στην Κάνιγγος, δεν θεώρησε τουλάχιστον περίεργο, πως το δώρο είναι ακριβότερο από το προϊόν που συνοδεύει.
Σήμερα το ίδιο (δώρο) πιεσόμετρο , η ίδια εταιρία, μας το πουλάει, ομολογώντας ότι η αξίας του (προς το παρόν) είναι μόνο 49 ευρώ, και μάλιστα συμπεριλαμβάνει στην τιμή, τα έξοδα αποστολής, τσαντάκι μεταφοράς και δώρο!!! θερμόμετρο αξίας 19 ευρώ.
Κανείς λοιπόν...
από την  Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή δεν θεωρεί ότι, ο Οζονο-μάγκας από την Θεσσαλονίκη μας δουλεύει κανονικά?
Δεν είναι παράνομο όταν "σπρώχνεις" κάποιον να αγοράσει κάτι, με κίνητρο  (τάχα μου )δώρο  μεγάλης αξίας (119 ευρώ), όταν στην πραγματικότητα είναι πάρα πολύ μικρότερης(στο 1/10)?
Και εντάξει στην Κάνιγγος οι υπάλληλοι είναι μονίμως σε ...διακοπές, το υπουργείο Οικονομικών όμως γιατί δεν επεμβαίνει?
Μήπως γιατί ισχύουν οι φήμες ότι έχει δοθεί "γραμμή" να μην ενοχλούνται οι Οζονέμποροι, για να εισπράττει το Κράτος τον ΦΠΑ από τις άχρηστες συσκευές που αγοράζουν οι πολίτες.
Όπως λέει κι ο Οζονέμπορας στην διαφήμιση .
Εγώ ερωτήσεις κάνω αγαπητοί μου φίλοι".
Στην υγειά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου