Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΟΡΤΗ (της Δημοκρατίας.)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Μεγάλη γιορτή αύριο. Οι πολιτικοί, θα φορέσουν τα ακριβά τους κουστούμια και τα φορεματάκια τους, οίκου ΝΤΙΟΡ και ντουγρού για τους κήπους του ΜΑΞΙΜΟυ, να γιορτάσουν την ημέρα της Δημοκρατίας.
Μόνο που φέτος έχουν άλλο ένα λόγο. Να γιορτάσουν τα δανεικά που παίρνουν , τώρα άλλα 109 ΔΙΣ , για να πληρώσουμε τα δανεικά!
Παράλληλα από χθές,οι παπαγάλοι του συστήματος έχουν βγεί και λένε ότι δεν χρεωκοπήσαμε.
Λέω εγώ τώρα. Μαλάκες είναι αυτοί που...
τους χρωστάμε, αν τους χρωστάμε, να σε αφήσουν χρεωκοπήσεις; Και από που θα πάρουν τα χρωστούμενα; Έτσι σου δίνουν δανεικά για να πληρώσεις τα δανεικά! Αυτό οι παπαγάλοι το θεωρούν μέγιστη επιτυχία.Αλλά αυτό μόνο οι αφελείς το πιστεύουν. Σε βάζουν στον ντορβά για 30 χρόνια να πλήρωνεις χρέη και το θεωρούν επιτυχία.
Ένα μωρό, που γεννήθηκε χθές, στα 30 του θα βρεί ένα τεράστιο χρέος.Θα ρωτήσει τον πατέρα του , αν ζεί φυσικά. Καλά τόσο μαλάκες ήσασταν; Πως θα το πληρώσω εγώ; Η λύση έτοιμη. Να δανεισθεί και αυτός.
Οι κύριοι θα γιορτάσουν την Δημοκρατία και θα κάνουν δήλωσεις, για το ξεπούλημα της χώρας, υπέρ του λαού!
Αλλά για ποιόν λαό; Αυτόν που η φτώχεια είναι στην πόρτα του; Αυτόν που αδυνατεί να πληρώσει την ΔΕΗ; Αυτόν που δεν θα έχει περίθαλψη; Τον συνταξιούχο; Που η σύνταξη δεν φτάνει για δύο βδομάδες;Την νεολαία που δεν έχει αύριο; Για αυτό τον λαό θα γιορτάσουν; Μεγάλο το θράσος τους. Αντί να βρούν μια γούρνα να μπούν μέσα, γιορτάζουν. Τι άραγε; Το ξεπούλημα της χώρας;Την Κυπρο που την έδωσαν στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ; Τι άκριβώς θα μας πούν;
Λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει;Λίγη τσιπά; Παρέδωσαν την χώρα στους δανειστές αλλά αυτοί στους κήπους τΟΥ Μαξιμου θα γιορτάσουν.
Να τους χαιρόμαστε.
Υ.Γ. Λέω τώρα.Θα βρεθεί ένας η μια που θα έχει άντερα και θα πέι; Εγώ δεν πάω σε επιθεωρήσεις.Θα βρεθεί;
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου