Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Συνελήφθη Αλβανός με χασισοφυτεία …Μαμούθ 15 στρεμμάτων !!

http://newsmessinia.blogspot.com
Συνελήφθη, χθες 27 Αυγούσου το πρωί, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 35 ετών, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών (Ινδική Κάνναβη). Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς στη περιοχή της Πιτίτσας Πατρών, εντός δασικής έκτασης, καλλιεργούσε από... κοινού με άλλα τρία άτομα, τα οποία αναζητούνται (1356) φυτά κάνναβης, ύψους δυόμισι έως τριών μέτρων τα καθένα.
Η έκταση της φυτείας ήταν περίπου 15 στρέμματα περιβαλλόμενη από φυσική κάλυψη και οι καλλιεργητές είχαν κατασκευάσει πρόχειρα παραπήγματα με οικιακό εξοπλισμό και τρόφιμα προκειμένου να παραμένουν στο χώρο όλη την ημέρα.
Από τα 1356 συνολικά δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τα 986 εκριζώθηκαν από τους Αστυνομικούς ενώ τα υπόλοιπα 370 βρέθηκαν εκριζωμένα και συγκεντρωμένα σε κατάλληλη θέση από τους δράστες μέσα στο χώρο της φυτείας.
Για το πότισμα των φυτών οι καλλιεργητές είχαν συνδέσει λάστιχα ποτίσματος στη δημοτική παροχή ύδρευσης του χωριού Άνω Σαλμενίκο.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ένα κινητό τηλέφωνο
τρεις κάρτες sim
το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ
πολλά καλλιεργητικά εργαλεία και λάστιχα ποτίσματος
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου