Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Οι "μεταμοσχεύσεις" νέων προσώπων στην πρωινή ενημέρωση δίνουν ζωή στην Τηλεόραση

Συνήθως (ως σπάνια) δεν έχουμε ένα καλό λόγο για τα τηλεοπτικά πρωινάδικα.  "Όμως οι εναλλακτικές-low baudget εκπομπές του ALTER με φρέσκα πρόσωπα που δεν έχουν καβαλήσει το καλάμι, μας κάνουν να αλλάξουμε γνώμη για την πρωινή ενημέρωση.Γρήγοροι ρυθμοί, ποικιλία, και έξυπνη επιλογή θεμάτων (που αφορούν πολλούς) (ξανά) δίνουν νέα πνοή στην Ιδιωτική Τηλεόραση.
Ο Μάνος Νιφλής  και δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής "Στο Ρυθμό της Ημέρας", είναι...
μια απόδειξη ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί το ακριβοπληρωμένους υπερφίαλους παρουσιαστές, και τον μόνο που τον ενδιαφέρει ανοίγοντας το χαζοκούτι να ακούσει  να δει  και να καταλάβει , θέματα από τον αφορούν. Όπως για παράδειγμα τις αντιδράσεις της Εκκλησία της Ελλάδος απέναντι στο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο όλοι οι ενήλικοι Έλληνες πολίτες θεωρούνται δυνάμει δωρητές οργάνων, εφόσον δεν έχουν δηλώσει εγγράφως την αντίθεσή τους.
Ο παρουσιαστής κατάφερε να αποσπάσει από το καλεσμένο-εκπρόσωπο της εκκλησίας , ότι  η βασική ένσταση-απαίτηση του "Ιερατείου" , είναι πριν αποφασίσει κάτι  η Πολιτεία, να παίρνει πρώτα το ΟΚ, από τους Έλληνες "Καρδινάλιους".
Σε πια εποχή ζούμε?...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου