Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Έχεις επιλέξει να κάνεις το μάγκα και τον «μεταρρυθμιστή» στο κοσμάκη.

Μου αρέσει που κανείς δεν προσέχει ότι χρησιμοποιούνται οι συχνότητες δωρεάν και αποφέρουν κέρδη για κάθε είδους ιδιωτικό ΜΜΕ τοπικά ή Κεντρικά.  Χρησιμοποιούνται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ. (ΜΑΥΡΑ)

Στο πρώτο μνημόνιο στο άρθρο 6 προέβλεπε να μπει 20% φόρος στις διαφημίσεις. Αυτό το άρθρο δεν εφαρμόστηκε με πείσμα, και όλοι καταλαβαίνουν το γιατί.
Στην...
πρόσφατη συνάντηση Μερκελ Σαρκοζι πολιτικά αποφασίστηκε να μπει φόρος στις Χρηματοπιστωτικές συναλλαγές.  Έχεις κάλυψη πλέον σε μια πολιτική  που ήταν πρόταση σου.  Κάτι που η εθνική ανάγκη σου επιτρέπει να τό έχεις κάνει εδώ και καιρό. Και δεν το έκανες…
Με την βοήθεια των ΜΜΕ όλοι προσέχουν το πόσο δαπανηρή είναι η ΕΡΤ και τι καλός που είναι ο Μοσιαλος που την έκλεισε.  Προφανώς όμως δεν έχει καμιά ευθύνη ο Μόσιαλος. Ποιος είναι πολιτικά ο Μόσιαλος που θα τα βάλει με τα ΜΜΕ; Ούτε άθλιος blogger είναι, ούτε καν απλός πολίτης ανάμεσα μας. Ο Μόσιαλος είναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ στην Ελλάδα και εμείς όλοι έχουμε μυαλό και καταλαβαίνουμε.
  • Όταν πέρυσι έχεις εκλέγει με μότο ¨δεν χρωστώ σε κανένα” και με 159 βουλευτές.
  • Όταν πριν το μνημόνιο έχεις όλη την κοινωνία σε κατάσταση ΣΟΚ και σε εθνική εγρήγορση…
  • Αλλά και μέσα στις διαδοχικές εξετάσεις της τρόικα που ψυχοραγείς για να πάρεις τις δόσεις..
  • Σε μια εποχή που το φόρο στις διαφημίσεις τον έχεις γραμμένο  στο μνημόνιο σου, και έχεις εξ αυτού την απαραίτητη νομιμοποίηση και μια ευρύτερη στήριξη από την Βουλή και τρία κόμματα.
Και παρόλα αυτά αντιστέκεσαι  στο να φορολογήσεις διαφημιζόμενο και διαφημιστή-ΜΜΕ, δηλαδή αυτούς που έχουν χρήμα και το γυρίζουν μεταξύ τους. Αντιστέκεσαι  σθεναρά και τελικά γεμίζεις ελλείμματα.
Όταν συμβαίνουν όλα αυτά και δεν  φορολογείς τις χιλιάδες Διαφημίσεις ούτε τις χρηματοπιστωτικές συναλλάγες αλλά κλείνεις την  ΕΡΤ,  την πέφτεις στους εργαζόμενους στους Δημοσίους υπαλλήλους στα σουβλάκια…
 Με συγχωρείς φίλε μου αλλά είναι πολιτική επιλογή σου. Έχεις επιλέξει  να κάνεις το μάγκα και τον «μεταρρυθμιστή» στο κοσμάκη. Με την Βοήθεια των ΜΜΕ που είναι οι ισχυροί την πέφτεις στους αδύνατους.
Υπάρχει μια ερώτηση. Η κοινωνία μας -και ειδικά οι πιο μορφωμένοι- είναι άραγε υπό την επήρεια χαπιών;
Φόρος στις διαφημίσεις.
Φόρος στις  χρηματοπιστωτικές συναλλαγές  όπως πολιτικά αποφάσισαν Σαρκοζι με Μερκελ.
Είναι εθνική ανάγκη.
http://papaioannou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου