Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Πλαστά ελληνικά διαβατήρια για μετανάστευση στην Αυστραλία

Πλαστά ελληνικά διαβατήρια προμηθεύουν απατεώνες σε αλλοδαπούς, κατοίκους της Ελλάδας, που ενδιαφέρονται να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία.
 Ο «Νέος Κόσμος», που αποκάλυψε προ καιρού το κύκλωμα απατεώνων που «πουλούσε» βίζες σε Έλληνες ενδιαφερόμενους να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία, πληροφορείται από πρώτο χέρι, ότι το ίδιο κύκλωμα πουλά πλαστά διαβατήρια σε Βαλκάνιους και Ασιάτες με «τσουχτερό» τίμημα.
Στις 28 Ιουλίου 2011 αποκαλύψαμε, ότι «άγνωστοι ποζάρουν ως «σύμβουλοι» μετανάστευσης και αποσπούν χρήματα από ενδιαφερόμενους Έλληνες να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία».
Την προσοδοφόρα κομπίνα είχε στήσει η εταιρεία-φάντασμα www.ausfis.org που...
δήλωνε ως έδρα τη Μελβούρνη και με απατηλές υποσχέσεις για εξασφάλιση άδειας εισόδου ή άδειας μόνιμης παραμονής στην Αυστραλία, αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά χρήματα από Έλληνες, που μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης σχεδίαζαν να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία.
Απόλυτα έγκυρες πηγές της Ελλάδας πληροφορούν το «Νέο Κόσμο», ότι οι οργανωμένοι απατεώνες έστησαν μία νέα κομπίνα με «μεγαλύτερες αποδοχές», την προμήθεια πλαστών διαβατηρίων σε υποψήφιους μετανάστες για την Αυστραλία. Για «τον κόπο τους» οι απατεώνες απαιτούν αμοιβή δέκα έως δέκα πέντε χιλιάδες ευρώ, χρήματα που αποσύρουν από τις πιστωτικές κάρτες των θυμάτων.
 Σύμφωνα με τις πηγές μας, οι απατεώνες χρησιμοποιούν τη μέθοδο  που χρησιμοποιούσαν για «την παροχή βίζας». Παγιδεύουν τα θύματά τους με υποσχέσεις για εξασφάλιση ελληνικού διαβατηρίου, παίρνουν τα στοιχεία πιστωτικών καρτών και αποσύρουν χρήματα κατά βούληση.
Παρ’ ολίγο θύματα των απατεώνων δηλώνουν, ότι πίσω από τη νέα κομπίνα κρύβεται η www.ausfis.org που δραστηριοποιείται και στην Κύπρο.
 Εν τω μεταξύ, το ενδιαφέρον Ελλήνων να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία αυξάνεται καθώς η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας χειροτερεύει και αυξάνονται οι φόβοι για χρεοκοπία της χώρας.
Ομογενείς επιχειρηματίες πληροφορούν το «Νέο Κόσμο» ότι λαμβάνουν συνεχώς βιογραφικά σημειώματα ενδιαφερομένων να εργαστούν στην Αυστραλία μέσω διαδικτύου ή μέσω  συγγενών τους μόνιμα εγκατεστημένων στην Αυστραλία.
http://neoskosmos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου