Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Δήμος Αθήνας: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος...ΑΦΜ !

Το ξέρει καλά αυτό ο "Δήμαρχος" (λέμε τώρα) Καμίνης, κι έστειλε Σαββατιάτικα τον Στρατό και την Αστυνομία στο Γκέτο της Σωκράτους, να θερίσουν με κλήσεις τους Δημότες που δεν προτιμούν τα Mall, για τα ψώνια τους.
Βέβαια κανείς αρμόδιος δεν σκέφτηκε να κάνει καμιά επιθεώρηση στα Κινέζικα "μπουντρούμια"- μαγαζιά, που όχι μόνο φοροδιαφεύγουν ασύστολα, αλλά θέτουν σε κίνδυνο τους "έγχρωμους του παρεμπορίου" κυρίως πελάτες τους  , που ψωνίζουν χοντρική  για να τα μεταπωλήσουν στα φανάρια και στις παραλίες. Όλοι ξέρουν (ανίδεε Καμίνη)  ότι αυτά τα ετοιμόρροπα "καταστήματα"  δεν τηρούν κανένα από...
τους κανονισμούς Υγιεινής , Πυρασφάλειας, κι ένα σωρό άλλων υποχρεώσεων που επισύρουν χοντρά πρόστιμα στους 'Ελληνες με ΑΦΜ (μόνον)παραβάτες.
Πρέπει να παραδεχθούμε όμως, ότι η Δημοτική Αστυνομία υπερέχει, της "κανονικής" (που χθες ήταν σε αγαστή συνεργασία ) για την πάταξη της "Μη καταβολής τέλους Στάθμευσης".
Οι "μπάτσοι" του Καμίνη, μαζί με τις κλήση βάζουν και φάκελο Ταχυπληρωμής για την εξυπηρέτηση των Δημοτών  (που τον ψήφισαν).
Καλά να πάθουν...

1 σχόλιο:

  1. μονο που η φωτογραφια μεγαλε ειναι απο την Ελληνικη Αστυνομια και οτι απο τη δημοτικη!μεγαλη διαφορα μιας και οι 2 αυτες υπηρεσιες δεν ειναι ουτε καν συναδελφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή