Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Πουλάνε ΟΖΟΝ για μεταξωτές κορδέλες, και το Κράτος ... αδρανεί!


Από www.adena.gr
Τελικά όπως και με την περίπτωση της Πανελλήνιας απάτης με την "μαγικές" συσκευές Εξοικονόμησης Ηλεκτρικού Ρεύματος (Economizer) οι υπηρεσίες προστασίας των Καταναλωτών, δεν λένε να αντιδράσουν για τις περίφημες συσκευές ΟΖΟΝΟθεραπείας.
Οι νέοι "Καματεροί" είναι τόσο θρασείς, που διαφημίζουν ως ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ την τιμή των 99 ευρώ για το μαγικό κουτί παραγωγής Όζοντος , γιατί συνοδεύεται από δώρα αξίας 119 ευρώ.
Δηλαδή...
για κάθε ένα "ιατρικό" μηχάνημα Οζονοθεραπείας που διαθέτουν, βάζουν από την τσέπη τους 20 ευρώ. (119-99=20)!!!
Και μιλάμε για δεκάδες εως εκατοντάδες χιλιάδες συσκευές.
Αν αναλογιστεί κανείς ότι ο καταιγισμός των πολύωρων εκπομπών, και ο απίστευτος αριθμός των διαφημιστικών σπότ σε όλα τα Κανάλια, ξεπερνά σε προβολές το σύνολο διαφημίσεων προϊόντων και υπηρεσιών των εταιρειών Τηλεφωνίας (όλων μαζί).
Παρ όλα αυτά κανείς Κρατικός φορέας δεν βλέπει τίποτα το παράξενο σε αυτή την γιγαντιαία επιθετική προώθηση "θεραπευτικών" συσκευών, για πάσαν νόσον και... , από ένα "τύπο" που κανείς δεν ξέρει το "επιστημονικό" του backround!
Κανείς δεν ευαισθητοποιείται παρόλο που "προτείνεται"και σε ηλικιωμένους και παιδιά!!!
Απίστευτο κι όμως Ελληνικό.
Το www.adena.gr συνιστά εκτός από το να είστε επιφυλακτικοί, να φυλάξτε με προσοχή τις αποδείξεις (αν σας έδωσαν) αγοράς.
Σύντομα θα πληροφορηθείτε (και δεν εννοούμε ούτε ελπίζουμε από κάποιον Ιατρικό Σύλλογο), γιατί η υπόθεση με το νερό του Καματερού, δεν ήταν τίποτα μπροστά στο...σκάνδαλο του Οζονοποιημένου Ύδατος...
P.s. Χιλιάδες "τυχεροί" τηλεθεατές παρακολουθώντας την προηγούμενη τηλεοπτική προσφορά (που διήρκεσε ένα χρόνο) η οποία έδινε την ευκαιρία στους τηλεθεατές-κορόϊδα που θα τηλεφωνούσαν μέσα στα 10 επόμενα λεπτά να αποκτήσουν την Μαγική συσκευή Όζοντος, από 250 ευρώ, μόνον 150.
Όσοι δεν "πρόλαβαν" τότε τώρα την αποκτούν με μόλις 99 ευρώ.
Προς το παρόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου