Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Κουλούρι από τον τόπο σου , κι ας είναι ... για τα περιστέρια.

 Ο κουλουράς στην Ερμού (κι αλλού) εντυπωσιάζει τηρώντας  την "Υγειονομική δεοντολογία", με το να φοράει γάντι στο... ένα χέρι. Με το "βρώμικο" μπορεί να μην σερβίρει τους πελάτες, αλλά παίρνει τα λεφτά, δίνει ρέστα, τραβάει τις αλυσίδες, μαζεύει τα σκουπίδια, και φυσικά απλώνει τα κουλούρια στο πάγκο κάτω από τον Αττικό ήλιο τις μύγες,και τις κουτσουλιές των περιστεριών .
Χέστ.. τα περιστέρια  (μια και μας το ανταποδίδουν αφού τα ταΐζουμε όπου βρούμε), αλλά μιας και αναφέραμε  τον λαμπερό ήλιο της Αθήνας, μήπως τα...
κουλούρια που περιέχουν σοκολάτα τυριά μορταδέλες  (κι άλλα perishable- αναλώσιμα γεμίσματα), δεν έπρεπε να είναι εκτεθειμένα στον "καθαρό" αέρα?
Τι γνώμη έχουν οι Υγειονομικές σας Υπηρεσίες Κύριε Καμίνη?
Σχετικές αναρτήσεις:

Το κάθε πράμα στην σειρά του!

Πρώτα πιέζουμε τα σκουπίδια στο κάδο απορριμάτων(για να χωρέσει και τα δικά μας), και ύστερα με το ίδιο γάντι σερβίρουμε τα κουλούρια στους πελάτες μας. Και το χέρι δεν λερώνει, και η κάμερα του Reuters που μας αποθανατίζει, διαφημίζει την "καθαριότητά" μας.
Νάαα, μετά οι τουρίστες από...το Μπαγκλαντές!






Όταν ο κουλουράς φταρνίζετε...

...να λέμε "γείτσες" στους πελάτες!
Για κάποιο λόγο οι πλανόδιοι κουλουράδες στο Κέντρο, μοστράρουν την πραμάτεια τους εκτός της γυάλινης βιτρίνας . Ίσως το κάνουν γιατί αγαπάνε τα περιστέρια. Μερικοί όμως δείχνουν να έχουν αλλεργία στα πτηνά, την σκόνη,η το καυσαέριο, και συχνά φτερνίζονται. Πάντως οι πελάτες τους είναι ασφαλείς, γιατί τα κουλούρια τα πιάνουν με τα πλαστικά γάντια. Τι ίδιο και την μύτη τους. Με τις υγείες μας...
Έ$χονται κι άλλα

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου