Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Χάρις στην Ανάπτυξη της ΕλληνοΤουρκικής φιλίας, οι Τούρκοι "ψωνίζουν" στη Χίο!

Αλλά "ξεχνούν" να πληρώνουν !
Όπως διαβάζουμε στο www.chiospress.gr Τουρκάκα "τουρίστρια" όχι  μόνο κατέκλεψε Σουπερ Μάρκετ αλλά όταν την πιάσαν πούλησε και τσαμπουκά , για να μην της παραβιάσουν τα προσωπικά δεδομένα.
Ενώ οι Έλληνες επισκέπτες στην γείτονα χώρα που έχουν δεί την ταινία "Εξπρες του Μεσονυχτίου" ούτε να να διανοηθούν να παρεκτραπούν.Διαβάστε:
ΚΛΟΠΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟN ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ

Μία Τουρκάλα πελάτης χθες το βράδυ αποπειράθηκε να κλέψει καλλυντικά από τον Βερόπουλο του αεροδρομίου. Η Τουρκάλα που πήγε στο super market μαζί με τον άντρα και το παιδί της, αγόρασε μία τσάντα και μέσα σ' αυτήν τοποθέτησε καλλυντικά, ωστόσο κατά την έξοδο της χτύπησαν τα μηχανήματα ελέγχου και έγινε αντιληπτή, στη...
συνέχεια υπάλληλοι και πελάτες παρακολούθησαν σκηνές απείρου κάλους, καθώς η Τουρκάλα επιτέθηκε σε υπάλληλο του super market όταν επιχείρησε να της βγάλει φωτοτυπία το διαβατήριο. Αμέσως έτρεξαν οι υπόλοιποι υπάλληλοι για να συγκρατήσουν τη γυναίκα που ζητούσε και τα ρέστα, ωστόσο δεν ειδοποιήθηκε από το super market η αστυνομία, για να μη δοθεί συνέχεια στο συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου