Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Οι Οζονέμποροι φοροδιαφεύγουν (ασύστολα)!


Πληρώνουμε 10.000 ευρώ μετρητά, σε όποιον <span class=
Από www.adena.gr
Η προμήθεια μιας συσκευής Οζονοθεραπείας είναι εύκολη (αν και ακριβή) υπόθεση.
Όταν τηλεφωνήσαμε σε ένα από τους δεκάδες προμηθευτές ανταποκρινόμενοι στην τηλεο πτική "Υπερπροσφορά" των 99 ευρώ (από 250 αρχική), ρωτήσαμε αν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, σε περίπτωση μη ικανοποίησης Μας απάντησαν ΝΑΙ για περίοδο 15 ημερών. Όταν ...
δώσαμε διεύθυνση στην Αθήνα, μας πρότειναν να περάσουμε να την προμηθευτούμε από το κατάστημα τους στο Κέντρο, για να γλυτώσουμε τα έξοδα αποστολής.
Εκεί μας περιμέναμε μια ακόμα καλύτερη "πρόταση". Αντί για 99 ευρώ, να...
μας την "αφήσουν" μόνο 95, χωρίς απόδειξη. Όσο για το "πρόβλημα" τυχόν ελέγχου στο δρόμο από ΣΔΟΕ, θα μας έδιναν το χαρτί της εγγύησης της συσκευής με... χθεσινή ημερομηνία, κι αν μας σταματούσαν θα λέγαμε ότι την επιστρέφουμε (σήμερα) για επισκευή!
Δεν συνεργαστήκαμε στην φοροδιαφυγή του Οζονέμπορου, κι όταν μετά από μερικές μέρες διαπιστώσαμε μέσω της Χημικής Ανάλυσης (που θα δείτε στη συνέχεια) ότι πρόκειται για καραμπινάτη απάτη, γιατί καμιά από τις διαφημιζόμενες ιδιότητες δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, μας περίμενε μια οδυνηρή (οικονομικά) έκπληξη, όταν δοκιμάσαμε να την επιστρέψουμε.
Η επιχείρηση αρνήθηκε να επιστρέψει τα χρήματα , ισχυριζόμενη ότι το δικαίωμα επιστροφής εντός 15 ημερών, ισχύει για αγορές μέσω τηλεφώνου .
Από την στιγμή που το αγοράσαμε στο κατάστημα (έστω και με δική τους προτροπή) υποτίθεται ότι ελέγξαμε το προϊόν, άρα δεν υφίσταται η προστατευτική έννοια του κανονισμού για αγορές από απόσταση . Την μόνη χάρη που μπορούσαν να μας κάνουν, ήταν να αγοράσουμε κάτι διαφορετικό για το αντίστοιχο ποσό.
Η ανάρτηση της εμπειρίας μας γίνεται για να συνειδητοποιήσουν κάποιο αρμόδιοι Προστάτες των απατεώνων Οζονέμπορων, ότι κακώς κάνουν τα στραβά μάτια, στην παραπλάνηση -εξαπάτηση των πολιτών,πιστεύοντας ότι έτσι το Κράτος εισπράττει το 23% το ΦΠΑ από την πώληση των (χωρίς υπερβολές) εκατοντάδων χιλιάδων επικίνδυνων συσκευών Οζονοθεραπείας (Και δεν ξεχνάμε τις μαϊμού συσκευές Εξοικονόμησης ηλεκτρικού ρεύματος, η ακόμα χειρότερα τις συσκευές μαγνήτες εξοικονόμησης καυσίμων).
Αντιθέτως η Πολιτεία με την εγκληματική στάση της ,θα πληρώσει εκατοντάδες εκατομμύρια επιπρόσθετα ευρώ στο budget της Υγείας για να επανορθώσει τα προβλήματα που δημιούργησαν και δημιουργούν στους πολίτες αυτές οι συσκευές.
Για μερικούς όμως ίσως να είναι ήδη ΑΡΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου