Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ούτε το PH του νερού δεν μπορεί να αλλάξει η Οζονοποίηση,Όχι να διαλύσει τοξίνες!

Αρμόδιοι του Κράτους:
Καλύπτετε κάποιους, η θέλετε να δώσετε χρόνο στους Οζονέμπορους να ξεπουλήσουν πρώτα όλο το απόθεμα, και μετά να ενημερώσετε τους καταναλωτές όπως συνέβη με τους Εξοικονομητές Ηλεκτρικές Ενέργειας?.
www.adena.gr
Πείραμα Πρώτον.
Πόσο αλλάζει το PH του νερού που Οζονοποιείται?
Σύμφωνα με τους Οζονοθεραπευτές-Οζονέμπορους, όταν η πορώδης μπάλα που διαχέει το Όζον που παράγουν οι συσκευές Οζονοποίησης μπεί στο νερό, συμβαίνουν πράγματα και θαύματα στις φυσικοχημικές ιδιότητες του υγρού. Περιέργως, συμπτωματικά, και ως εκ θαύματος, όλες οι αλλαγές (αν συμβαίνουν) είναι ΜΟΝΟΝ θετικές για την υγεία των ...ανθρώπων.
Το χημικό εργαστήριο στο οποίο...
παραδώσαμε την σφραγισμένη συσκευή Οζονοθεραπείας που αγοράσαμε, ξεκίνησε την εξέταση της παραμέτρου PH στο νερό, πριν και μετα την Οζονοποίηση.
Όπως
παρατηρείται κάνοντας κλικ στη (φωτό) αναφορά του Εργαστηρίου η τιμή στο δείγμα νερού μετρήθηκε 7.
Μετά από 10λεπτη οζονοποίηση το PH ξανα-μετρήθηκε , και βρέθηκε ...πάλι 7 .
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-ΣΧΟΛΙΑ του Χημικού (ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ):
Η χρήση της συσκευής παραγωγής Όζοντος , δεν φέρει καμιά μεταβολή στην τιμή του PH.
Οι εργαστηριακές αναλύσεις και τα συμπεράσματα των δικών σας εργαστηρίων κ.Γενικέ Γραμματέα του Καταναλωτή ,αν ποτέ τολμήσατε να τις κάνατε, και άσχετα αν είναι ίδιες η διαφορετικές με του www.adena.gr. γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν μέχρι σήμερα?
Καλύπτετε κάποιους, η θέλετε να δώσετε χρόνο στους Οζονέμπορους να ξεπουλήσουν πρώτα όλο το απόθεμα, και μετά να ενημερώσετε τους καταναλωτές όπως συνέβη με τους Εξοικονομητές Ηλεκτρικές Ενέργειας?
Δείτε λοιπόν στην συνέχεια τί έδει ξε η εργαστηριακή χημική ανάλυση επίδραση έχει το όζον στο νερό που περιέχει χλώριο. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τους Οζονέμπορους, η οζονοποίηση εξαφανίζει το "χλώριο" στο πόσιμο νερό.
Είναι όμως αλήθεια?...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου