Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πόσο ξενοφοβικός είναι ο Δήμαρχος της Αθήνας Καμίνης?

Τον κουβάλησε το ΠΑΣΟΚ από το Brooklyn, και δεν εννοεί να καταλάβει ότι ο Αμερικανόφερτος ότι δεν μπορεί να είναι ρατσιστής μόνο με τους Έλληνες.
Δεν μπορούν εκατομμύρια  Αθηναίοι που με τις εισφορές του "συντηρούν" την Δημοτική Αστυνομία, να ανέχονται να την χρησιμοποιεί ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΆ.
Την ώρα που η πόλη πνίγεται στο έγκλημα, Εκατοντάδες Δημοτικοί Υπάλληλοι μαζί με  κανονικούς πάνοπλουςΑστυνομικούς "χρησιμοποιήθηκαν " σήμερα αποκλειστικά , στο να ξεκληρίσουν τους πλανόδιους Έλληνες (και μόνον) εμποράκους   που είχαν το θράσος να προσπαθήσουν να βγάλουν μεροκάματο στις καλές (εμπορικές) γειτονιές της Αθήνας. 
 Δηλαδή την...
Ερμού και το Κολωνάκι .
Κι επειδή μόνον οι Έλληνες δέχονται τους ελέγχους (οι άλλοι βγάζουν χατζάρες), ήταν οι μόνοι που χαρατσώθηκαν με πρόστιμα, και κατάσχεση των"εμπορευμάτων" . Που να τολμήσουν να πάνε έξω από την ΑΣΟΕΕ που οργιάζει το μελαμψό παρεμπόριο
Δείτε την επόμενη ανάρτηση όπου με "λυσσα" οι ένστολοι την έπεσαν σε νόμιμο αλλά ντόπιο μεροκαματιάρη,και που είχε όλα τα νομιμα έγγραφα-άδεια,  και βγάλτε τα συμπεράσματά σας . Ειδικά όσοι μόνοι σας με τα χεράκια σας βγάλατε τα ματάκια σας εκλέγοντας τον ξενοφοβικό Καμίνη για Δήμαρχο αυτής της άμοιρης πόλης...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου