Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΘΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ... ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΥ...

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει το fyn των αφελών, που αντί να στηρίξουν αξίες... στηρίζουν τα λαμόγια του κερατά.
«Κασέτες» της ΕΥΠ για το σκάνδαλο «Ζήμενς»
Στοιχεία που εμπλέκουν άτομα από το χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της Δικαιοσύνης στο σκάνδαλο «Ζήμενς», έφερε στη δημοσιότητα το περιοδικό «Επίκαιρα», επικαλούμενο μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΥΠ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού, στις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που βρίσκονται στη διάθεση των δικαστικών Αρχών, γνωστός ρασοφόρος με πρωταγωνιστικό ρόλο στο παραδικαστικό, φέρεται να... συνομιλεί με δικηγόρους για τη μεθόδευση και το συντονισμό πιέσεων προς δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να διωχθεί ο πρώην Δ' Ειδικός Ανακριτής, Νικόλας Ζαγοριανός από την υπόθεση «Ζήμενς».
Ο πρωτοδίκης είχε αναλάβει την ανάκριση των πρωταγωνιστών της υπόθεσης και διώχτηκε την ώρα που κατέληγε στον πυρήνα της συμφωνίας για την προμήθεια του συστήματος C4I, ζητώντας το άνοιγμα των λογαριασμών του εκπροσώπου της συμπαραγωγού εταιρείας SAIC, Γ. Τρεπεκλή.
Στις ίδιες ηχογραφήσεις ακούγονται και ονόματα πολιτικών από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι φέρονται πρόθυμοι να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου