Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΕΓΧΡΩΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

http://taxalia.blogspot.com
του Δρ.Βλάση Γωγούση
Καλά , ξέρω θα με πείτε ρατσιστή , αλλά τελευταία το κακό παράγινε !
Δεν φθάνει που οι μαύροι απλώνουν την πραμάτεια τους φαρδιά πλατειά μπροστά στα μαγαζιά των εμπόρων που πληρώνουν ενοίκια κλπ –ας μη σας κουράζω - , δεν φθάνει που κυκλοφορούν ενοχλητικότατα ( βέβαια δεν είναι οι μόνοι) από τραπέζι σε τραπέζι, δεν φθάνει που ..
αγοράζουν και πουλάν χωρίς παραστατικά, χωρίς να πληρώνουν φόρους, κάθε είδους προϊόντα μαϊμού , τελευταία κάποιοι θρασείς απ` αυτούς άρχισαν να εφαρμόζουν την εξής τακτική :
 Ένας-ένας ( συχνά και ανά δύο) , σταματούν κοριτσόπουλα συνήθως, για να τα σερβίρουν εκείνα τα πολύχρωμα μακρόστενα περιτυλιγόμενα βραχιολάκια. ¨Όταν η κοπέλα σταματήσει της αρπάζουνε το χέρι και ( μιλώντας ασταμάτητα και φορτικά σπασμένα αγγλικά ) επιχειρούν να της το περιτυλίξουν με το ζόρι. Αν αυτή αντιδράσει και προχωρήσει, την τραβάν από τον ώμο η απ΄το χέρι και γινόμενοι φορτικότεροι επιχειρούν να το περιτυλίξουν σχεδόν δια της βίας. Δυό φορές επενέβην για να αποσπάσω κάποιες κοπέλες απ τα χέρια τους και , μόνο που δεν …μ`έδειραν. !! 
 Δεν ξέρω εσείς ,εγώ πάντως είμαι βαθειά προβληματισμένος και ενοχλημένος από τους έγχρωμους συμπολίτες μας και θέτω στην κρίση σας τους παρακάτω προβληματισμούς μου: 
1) Γιατί το ΣΔΟΕ δεν κάνει μια σκούπα « μια κι`έξω» σ`όλους αυτούς; 
2) ;Γιατί η ΕΛΑΣ και η Δημοτική Αστυνομία δεν τους «μαζεύει»; 
3) Γιατί οι έμποροι δεν βγαίνουν με τα…σκουπόξυλα να τους πάρουν φαλάγγι;; 
Είδατε ποτέ σας φίλοι αναγνώστες έναν απ` αυτούς να εργάζεται;. ¨Έναν να δουλεύει σε οικοδομή, σε συνεργεία οδόστρωσης, να καθαρίζει οικοδομές, να δουλεύει σε αγροτικές ασχολίες ( κλάδεμα, μάζεμα ελιάς, βόσκημα ζώων κ.α.) εργασίες δηλαδή που χιλιάδες νόμιμων η παράνομων μεταναστών ασκούν; Μην ψάχνεσθε, ΟΧΙ είναι η απάντηση. 
Οι κύριοι αυτοί την «βγάζουν καθαρή » ασκώντας ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ μόνον και βέβαια τα χρήματα ( τα οποία δεν είναι προφανώς αμελητέα) αποστέλλονται στις πατρίδες τους. Δεν ξέρω βέβαια αν όλοι τους βρίσκονται στη χώρα μας νόμιμα αλλά απ΄ ότι πληροφορούμαι οι εν λόγω κύριοι εισέρχονται στην Ελλάδα με έγκυρα έγγραφα τα οποία απέκτησαν σε Γαλλία και Ιταλία , κυρίως. 
¨Ετσι οι …αδελφές αυτές χώρες της Ε.Ε. εκτός από αυτοκίνητα, τηλεοράσεις LAPTOP ( !) , και λευκά είδη (=πλυντήρια ,κουζίνες , ψυγειοκαταψύκτες και άλλα αγαθά , ) εισάγουν στη χώρα μας και ….έγχρωμα και μάλιστα τελείως δωρεάν ! . 
 Και μη χειρότερα ! 
 Υπογραφή : . ο .. Έλλην Κου Κλουξ Κλαν 
 και για την ακρίβεια 
 Δρ Βλάσης Γωγούσης

12 σχόλια:

GeorgeKaterini είπε...
Γιατρε εχεις απολυτο δικιο ! Μια εβδομαδα πριν κατεβηκα στο κεντρο της Θεσσαλονικης χωρις να ξερω την νεα μοδα . Μου ερχεται κατα πανω μου ενας μαυρος να μου αρπαξει το χερι και ενστικτωδως τρωει ενα σπρωξιδι και ακουσε τα γαλλικα του ! Αδιανοητο να χειρονομουν και να προσπαθουν να σε αγγιξουν , σκεφτηται μονο μερικοι οτι μπορει καποιος να εχει κανα aids και να προσπαθησει με καμια βελονα να σας τρυπησει . Τραβηγμενο ? Στην εποχη μας δεν νομιζω , ολα ειναι πιθανα .Αυτο δε που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι πολλοι Ελληνες αντρες και γυναικες προσεφεραν το χερι τους πολυ ευκολα ! μονο τα βρακια δεν κατεβαζαν ! Εικονα πολης ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ! Αλλο ενα εργο μπουταρη , ποσο πιο χαμηλα θα πεσει αυτη η πολη ! ΚΡΙΜΑ !
Ανώνυμος είπε...
Είναι απολύτως σωστά αυτά που γράφει ο γιατρός. Και η δική μου εντύπωση είναι ότι, ιδιαίτερα οι μαύροι, είναι πολλοί φορτικοί και αναιδείς, αφού γνωρίζουν ότι η ακραία συμπεριφορά τους δεν έχει επιπτώσεις. Δεν είναι θέμα ρατσισμού αλλά καταγραφής μιας ακραίας συμπεριφοράς αυτών των ανθρώπων, ξένης προς τα όσα μέχρι τώρα έχουμε συνηθίσει. Θα πρέπει η αστυνομία να αναλάβει τουλάχιστον την εφαρμογή των νόμων. Τι περιμένετε όμως όταν αυτοί οι άνθρωποι αντιδρούν και παίρνουν στο κηνυγητό την αστυνομία και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται. Εννοώ τον υπουργό ΠΡΟΠΟ ( αλήθεια που είναι κρυμμένος αυτός;) και τους άλλους αρμόδιους για την τήρηση της τάξης και την προστασία των πολιτών από παραβατικές συμπεριφορές από όπουδήποτε και αν προέρχονται.
ILIAS KETS NY είπε...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ. Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΞΕΝΩΝ.
Ανώνυμος είπε...
Ας μην είμαστε αφελείς... 1) Γιατί το ΣΔΟΕ δεν κάνει μια σκούπα « μια κι`έξω» σ`όλους αυτούς; Πως να τους πιάσει το ΣΔΟΕ; Έχουν ΑΦΜ; Δελτίο ταυτότητας; 2) ;Γιατί η ΕΛΑΣ και η Δημοτική Αστυνομία δεν τους «μαζεύει»; Γιατί δεν τους δίνεται η εντολή να τους μαζέψουν. Και είναι αμφίβολο αν οι Δημοτική Αστυνομία έχει τα μέσα και την εκπαίδευση για να το κάνει. Οπότε ξεφτιλίζεται (κι άλλο) κάνοντας τα στραβά μάτια. 3) Γιατί οι έμποροι δεν βγαίνουν με τα…σκουπόξυλα να τους πάρουν φαλάγγι;; Γιατί όταν "τυχαία" σπάσει κάποιος τη βιτρίνα του εμπόρου (ή έρθουν 10 και τον κάνουν τόπι) η αστυνομία δεν πρόκειται να τον γλιτώσει, ούτε και κανένας άλλος... Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα.
Ανώνυμος είπε...
Ενα σχολιο ασχετο με το θεμα... Οταν βλεπετε μπροστα απο ενα ονομα το προθεμα Dr ή Δρ δεν σημαινει οτι ειναι γιατρος απαραιτητα...Ο τιτλος αυτος απονεμεται σε οποιον επιστημονα εχει κανει μια εργασια που σχετιζεται με ερευνα.Μπορει να κανει εργασια στα μαθηματικα,στην χημεια,στην ιατρικη,στην βιολογια,στην γεωπονια κτλ. Ολοι οι υποψηφιοι διδακτορες οταν παρουσιασουν επιτυχως την εργασια τους και εγκριθει απο την επιστημονικη επιτροπη του πανεπιστημιου που συνεργαζονται τοτε τους απονεμεται ο τιτλος του δοκτωρος: http://el.wikipedia.org/wiki/Διδακτορικό_δίπλωμα http://studentguru.gr/f/48/t/42.aspx
Ανώνυμος είπε...
Μάλλον αγνοείτε κάποιες λεπτομέρειες. Οι έγχρωμοι συμπολίτες σας καταφθάνουν στην όμορφη πόλη σας με τα ΚΤΕΛ καθημερινά κατά εκατοντάδες. 7 λεωφορεία αναχωρούν από τον Έβρο για Αθήνα και 3 για Θεσσαλονίκη. Σύνορα δεν υπάρχουν, μπαίνουν εντελώς ανενόχλητοι, 10-20 άτομα μαζί, καταγράφονται και είναι έτοιμοι για αναχώρηση για τα μέρη σας. Ίσως δε γνωρίζετε επίσης ότι ο στρατός δεν εμπλέκεται καθόλου σ' αυτόν τον παραλογισμό. Άγνωστο μέχρι πού σκοπεύουν να τα αφήσουν τα πράγματα να φτάσουν και γιατί έχουμε γίνει ξέφραγο αμπέλι. Ο Θεός να βάλει το χέρι του με όλα αυτά που συμβαίνουν.
Ανώνυμος είπε...
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΤΣΟΝΟΥΝ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΗΝΑ ΕΜΠΟΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΗΝΕΣ
γωγουσης βλασης είπε...
Επί τη ευκαιρία και με αφορμή όσα πολύ ορθώς επισημαίνει ο παραπάνω αγαπητός σχολιαστής, σας πληροφορώ ότι είμαι ιατρός, ειδικός παθολόγος , Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης . Θέμα της διατριβής μου : Η αποξήρανση του ασκίτου επί κιρρώσεως του ήπατος. Αυτά ,για ενημέρωσή σας !!.
toaftonoito team είπε...
Πλατεία Αριστοτέλους, σούρουπο Φθινοπώρου, 2011. Πατέρας, μάνα και 5χρονο αγοράκι περπατούν στην μέση του κάτω μέρους της πλατειας, . Απο παρέα 5 αφρικανών-έγχρωμων (βάλτε όποιο άλλο πολιτικώς ορθό επίθετο θέλετε) πωλητών cd, που κάθονται σε παρακείμενο παγκάκι, ακούγεται εκωφαντικό σφύριγμα πείραγμα προς την μητέρα που μένει αναπάντητο. Επαναλαμβάνεται ακόμα πιο δυνατό και προκλητικό. Ο άντρας κοντοστέκεται και κοιτάζει προς το μέρος τους. Αμέσως ακούγονται φωνές και σχόλια σε έντονο τόνο σε ξένη γλώσσα, ανάμεικτα με σπαστά ελληνικά του περιεχομένου "τι κοιτάς ρε", "τρέχει τίποτα" κτλ , ενώ κανα δυο συμπαθείς οικονομικοί μετανάστες σηκώνονται από την θέση τους. Η οικογένεια αποχωρεί με βήμα ταχύ...... Θυμίζω πως αυτό το συμβάν έγινε όχι σε κάποιο σοκακι τις μεταμεσονύκτιες ωρες με "θύμα" κάποιο ζευγάρι, αλλά στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, απόγευμα με τα "καμάκια" να μην ενοχλούνται από την παρουσία ενός μικρού παιδιού..... Δεν είναι θέμα για την ειδησιογραφία που είναι γεμάτη με τραγικά εγκλήματα, αλλά είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας που αποκτούν σιγά σιγά οι "φιλήσυχοι" "συμπαθείς" αφρικανοί "συμπολίτες" μας και πιθανότατα προάγγελος επιδείνωσης της κατάστασης.....
Ανώνυμος είπε...
ΓΙΑΤΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΧΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟ ΛΑΓΝΙΑ Η ΑΝΟΜΑΛΗ.
Ανώνυμος είπε...
εχει δικιο ο 01:33 πρεπει να παρουμε με τα ξυλα τους δημοτικους μπουταρεους και τους αλητες του σδοε με τα ξυλα ,ειναι αληταρια του κερατα ολοι τους
Ανώνυμος είπε...
χρυση αυγη και βαλε....Να ξεβρωμισει η χωρα μας απο ολους τους δηθεν οικονομικους μεταναστες. Να μην ψωνίζετε τιποτε απο όλους τους αλλοδαπους "οσο φτηνα" και να ειναι. Πρέπει όλοι μαζι να προστατεύσουμε την Ελλάδα απο την παρανομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου