Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Προσφυγή για το τζαμί ετοιμάζει ο Σεραφείμ

Με το υπό ανέγερση ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα τα βάζει εκ νέου ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με το γνωστό του πύρινο λόγο
Για δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες κάνει λόγο ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ οι οποίες οδηγούν τη Διοίκηση, δηλαδή το κράτος, να υλοποιήσει την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αττική. 
Ο Σεραφείμ αφού κάνει μία αναφορά, στον...
κατά εκείνον πόλεμο κατά του χριστιανισμού από τον Άρειο, το 325 μ.Χ., μέχρι και τους μάρτυρες του Ιεχωβά, υποστηρίζει πως κοινός στόχος και των τριών είναι η "εκμηδένησις του Παναγίου Τρισυποστάτου Θεού".
Στη συνέχεια κάνει εκτενή λόγο για το γένος των Ελλήνων και τους αγώνες του, επί πέντε ατέλειωτους μαρτυρικούς αιώνες, όπως λέει, και τους χιλιάδες νεκρούς πατριώτες και χριστιανούς.
Στη μνήμη όλων αυτών λοιπόν, αλλά και ως φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης, "το Ελληνικό Κοινοβούλιο (δεν έπρεπε) να ψηφίση τον επαίσχυντον Νόμον 3512/2006 για την ανίδρυση Ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα και δεν θα έπρεπε η Διοίκησις δήθεν ορμωμένη από «δημοκρατικές ευαισθησίες» να υλοποιήση ένα τέτοιο δεινό ανοσιούργημα εις βάρος της αμωμήτου ημών πίστεως και των πορφυρών αιμάτων των αγίων ενδόξων νεομαρτύρων μας ένεκεν των οποίων δεν αποτελούμεν σήμερον το υπόλοιπον της Ευρωπαϊκής Τουρκίας".
Ο ισλαμισμός, σύμφωνα με το μητροπολίτη Πειραιώς, επιβλήθηκε πάντοτε με τη βία και το έγκλημα, ενώ είναι συνώνυμο του φονταμενταλισμού, "ως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες σφαγές χριστιανικών πληθυσμών στο Ιράκ, την Αίγυπτον και την Νιγηρίαν".
 http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου