Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!

http://www.indobserver.blogspot.com


ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ «ΚΟΚΚΙΝΟ», Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΡΙΖΕΙ,  ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ...
Την ώρα που η χώρα διαλύεται,  η φτώχεια σακατεύει όλο και περισσότερα νοικοκυριά, οι Έλληνες εξαθλιώνονται, το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει ανελέητα  να αρπάζει τα ...απομεινάρια μισθών και συντάξεων, ο Αναπληρωτής Υπουργός  Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου, έχει διορίσει διευθυντή του υπουργικού του γραφείου στην «Καραγιώργη Σερβίας», τον γιο του Δημήτρη!!!
Ναι καλά διαβάσατε. Το επαναλαμβάνουμε για να το εμπεδώσετε: Ο κ. Οικονόμου που στηλίτευε τα φαινόμενα οικογενειοκρατίας , έχει βάλει τον γιόκα του διευθυντή στο υπουργικό του γραφείο.  Τηλεφωνήστε  στα 210.3375718-9 και ζητήστε το κ. Παντελή Οικονόμου. Θα σας παραπέμψουν στο …  «διευθυντή του γραφείου του, τον κ. Δημήτρη Οικονόμου»!!! Αν προσπαθήσετε να βρείτε τον υιό  Οικονόμου, θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Σε meeting ή σε σύσκεψη θα σας πουν ότι απουσιάζει!
Μπορούν να μας πουν οι αρμόδιοι ποιος είναι ο μισθός του κ. Δημήτρη Οικονόμου;  Η δημοσιογράφος κ. Κλειτσιώτη, υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Υπουργείου Οικονομικών , δεν ήξερε να μας δώσει κάποια απάντηση!
Πάντως , το πόθεν έσχες της οικογένειας Παντελή Οικονόμου για το 2010, όπως αυτό δημοσιεύεται στο site της Βουλής,  δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, ειδικά αν ληφθούν υπόψη τα  485.000 € σε καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες και τα εννέα (9) ακίνητα που έχει στην διάθεσή της:
ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ: 24.875
ΛΟΙΠΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: 9.307
ΣΥΖΥΓΟΣ
32.111
ΑΚΙΝΗΤΑ
9 ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΖΥΓΟ
ΜΕΤΟΧΕΣ
1.600 ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (2009)
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ
485.000 ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (250 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ)
ΣΥΖΥΓΟΣ: 69.000 ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΤΕΚΝΟ: 7.700 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ.
Προφανώς,  με το διορισμό  του γιου Δημήτρη στη θέση του διευθυντού του υπουργικού γραφείου του μπαμπά Οικονόμου, τα έσοδα της οικογένειας θα αυξηθούν περαιτέρω!
Και όλα αυτά τα αρκούντος προκλητικά, που ταυτόχρονα αφήνουν παγερά αδιάφορο το πολιτικό σύστημα, συντελούνται την ίδια ώρα που οι άνεργοι στην χώρα αυξάνονται με αλματώδη ταχύτητα, οι άστεγοι στην Αθήνα υπολογίζονται στις 20.000 και οι αυτοκτονίες για χρέη έχουν φέρει την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης!  
Το Σεπτέμβριο του 2004 ο τότε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σάββας Τσιτουρίδης παραιτείτο από την Κυβέρνηση Καραμανλή για λόγους ευθιξίας,  επειδή είχε καταγγελθεί ως  παράτυπη η μεταγραφή του γιου του από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Πάντειο της Αθήνας! Η καταγγελία που είχε γίνει από την  τότε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Σ. Ράπτη, αποκάλυπτε  ότι η μεταγραφή στο Πάντειο της Αθήνας είχε πραγματοποιηθεί  επειδή  ο γιος του Σάββα Τσιτουρίδη  επικαλέσθηκε «πρόσθετους λόγους ασφαλείας», λόγω της υπουργικής ιδιότητας του πατέρα του.
Τα δημοσιεύματα  περί  τακτικής ευνοιοκρατίας και νεποτισμού, ώθησαν τον κ. Τσιτουρίδη να υποβάλλει την παραίτησή του.
Σήμερα όμως που ο κ. Παντελής Οικονόμου έχει βάλει τον κανακάρη του επικεφαλής του υπουργικού του γραφείου, δεν… ανοίγει ρουθούνι!  Πού λόγος για ευθιξία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου