Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο AGRO QUALITY FESTIVAL.



Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του με στόχο την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και την προβολή – προώθηση των προϊόντων τους, συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία στην έκθεση «2ο AGRO QUALITY FESTIVAL – ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» που διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τον AGROCERT στην «Τεχνόπολις» του Δ. Αθηναίων από 13 έως 15 Μαΐου 2011, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και  Τροφίμων.
Η διοργάνωση, που... στόχο είχε την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά το τριήμερο, έδωσε την ευκαιρία στις 20 επιχειρήσεις, που φιλοξενήθηκαν σε χώρο που μίσθωσε το Επιμελητήριο Μαγνησίας να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους στο πλήθος των επισκεπτών που περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης.
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, στον οποίο και προσφέρθηκαν προϊόντα της Μαγνησίας, ενώ προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, τόσο για την άψογη εμφάνισή του όσο και για την ποικιλία των προϊόντων του. Παράλληλα και σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου, μαγείρεψαν στον χώρο της Πράσινης Κουζίνας και πρόσφεραν σε εκθέτες και επισκέπτες τοπικά εδέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου