Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η ενότητα είναι το... "όπλο"!...


Η ενότητα είναι το πρώτο και μεγαλύτερο όπλο του Ολυμπιακού στον αγώνα που δίνει για τη διατήρηση των πρωτείων στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως και για την ακόμα μεγαλύτερη ενδυνάμωση του (δείτε βίντεο).

Αυτό το στοιχείο φάνηκε ότι... χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό όχι μόνο στη διάρκεια όλης της εφετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά ακόμα και σε μία εκδήλωση εκτός γηπέδων, εκεί όπου έρχονται όλοι πιο κοντά και φαίνεται στην πράξη πόσοι αισθάνονται ότι αποτελούν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Ο Ολυμπιακός στοχεύει να κατακτήσει ακόμα 20 πρωταθλήματα στα επόμενα χρόνια, όπως είπε ο Πρόεδρος του Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά πέρα απο αυτή τη δυνατή προοπτική, υπάρχει το συναίσθημα και η ισχύς της ενότητας.

Ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι μία οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο του Πειραιά, που κατέκλυσε απο συναίσθημα με την κοινή παρουσία παλιών παικτών της ομάδας, φιλάθλων, νυν και παλιών παραγόντων. Ολη η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν εκεί, στην γιορτή της ΠΕΦΟ.

''Οι άλλοι έχουν μοναξιά, ο Ολυμπιακός όχι επειδή είναι ενωμένος και δυνατός και στηρίζεται στο λαό του'' είναι το μήνυμα που βγαίνει απο αυτή την εκδήλωση της ΠΕΦΟ όπου παντρεύθηκε ιδανικά το χθες με το σήμερα και έδωσε ελπίδες το αύριο.

'' Εμείς είμαστε όλοι μαζί'' είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που δεν έκρυψε τη συγκίνηση του όταν ήλθε η ώρα της βράβευσης στον Λεωνίδα Ανδριανόπουλο, τον μεγαλύτερο σε ηλικία παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Το δάκρυ του Λεωνίδα Ανδριανόπουλου, παλιού άλλωστε γνώριμου με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη με τον οποίο απολάμβαναν το καφεδάκι τους στην Πλατεία Κοραή, στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, δεν οφείλεται μόνο στη συγκίνηση που ένιωσε επειδή βραβεύθηκε αλλά όπως έλεγε και ο ίδιος στους δικούς του, στην ικανοποίηση που αισθάνεται επειδή ο αγαπημένος του Ολυμπιακός είναι σε καλά χέρια.

Μπορεί όταν ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός να μην τον άφησαν τα αδέλφια του να μπεί στην ταβέρνα του Μοίρα όπου αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον Ολυμπιακό, αλλά, σήμερα, στα 100 του πλέον, είναι ευγνώμων στη ζωή γιατί είδε όσα κανείς άλλος απο τον αγαπημένο του Θρύλο και τώρα είναι ήσυχος για ότι θα ακολουθήσει.
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου