Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Όταν ο προστευμένος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ,κλάνει μέντες...

...τι να πούνε  οι  απροστάτευτοι που δεν  κυκλοφορούν με θωρακισμένες λιμουζίνες BMW των 750.000 ευρώ...
Για απειλές κατά της οικογένειάς του "κλαιγόταν"  χθες στη Βουλή ο υπουργός Χρήστος Παπουτσής ρεζιλεύοντας εκτός από τον εαυτό του, ολόκληρο το Ελληνικό Κράτος. Σε όλες τις χώρες  Κυβερνητικοί αξιωματούχοι δέχονται καθημερινά απειλές, αλλά  απευθύνονται στις Ειδικές Υπηρεσίες, και όχι στο Κοινοβούλιο για να τους λυπηθούν οι συνάδελφοί τους η οι ψηφοφόροι. Τι να πουν και οι ...
απλοί Αστυνομικοί των 750 (σκέτων ) ευρώ που καλούνται να καταθέσουν στα δικαστήρια εναντίον βαρβάτων και αδίστακτων ανθρώπων του υποκόσμου. Αυτοί δεν έχουν οικογένειες?
Αν δεν έχει αδένες για την δουλειά που καλοπληρώνεσαι  υπουργέ,παραιτήσου.Κι αν δεν μπορεί να βρει κανένα πρόθυμο (όπως δείχνουν τα πράγματα) ο Πρωθυπουργός, να εισάγουμε κάποιον από το εξωτερικό.
Εκτός κι όλη η χθεσινή παράσταση ήταν για να περάσει ντούκου η πανάκριβη λιμουζίνα των 750.000,(κλικ) που καπάρωσες  σε δύσκολους καιρούς.
Τελικά όλα συνδέονται...

1 σχόλιο:

  1. Σαν τον αλλο Παπαγιαννη γραφεις και του λογου σου (μηπως εισαι ο ιδιος??). Δηλαδη οποιοσδηποτε εχει πολιτικες διαφορες πρεπει να μαζευει τον οχλο εξω απο το σπιτι του και να απειλει και να αναστατωνει την οικογενεια του?? Θελεις δηλαδη εσυ αν καποιος διαφωνει με αυτα που γραφουν οι δημοσιογραφοι να μαζευεται εξω απο το σπιτια σας ο οχλος και να σας βριζει?? αλλο να ελθουν στο καναλι που εργαζεσε, στο γραφειο σου κλπ να διαπαρτυρηθουν και αλλο στο σπιτι σου. Και οι Γερμανοι στην κατοχη σεβαστηκαν τα σπιτια των ανθρωπων ενω οι οπαδοι του μπαχαλου οχι. Ακου εκ΄...σε μεντες?? αν οι προθεσεις (εγω πιστευω ειναι σκοπος και οχι προθεση) ειναι ακομη και να τον δολοφωνησουν τι θελεις να κανει ο ανθρωπος?? να τους προσκαλεσει στο σπιτι του και να τους παρακαλεσει να σκοτωσουν τον ιδιο αλλα να μην πειραξουν την γυναικα και τα παιδια του?? Τι να σου πω και δημοσιευεις και τετοια εμμετικα και Χιτλερικα αρθρα. Οταν κανετε να δεχεστε και την κριτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή