Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Χειρόφρενο τα ΤΑΞΙ στη Σκόπελο


Σε 24ωρη απεργία προχώρησαν σήμερα οι ιδιοκτήτες των 13 ταξί στη Σκόπελο συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις του κλάδου και αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για...
πλήρη απελευθέρωση του κλάδου.
Βρεθήκαμε σήμερα στην πιάτσα και μιλήσαμε μαζί τους για τα γενικά αλλά και τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μιλώντας ένας για όλους μας είπε:
«Ο κλάδος μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός των Ι.Χ. Αυτοκινήτων, η αύξηση των ενοικιαζομένων αυτοκινήτων και οι παράνομες μεταφορές που γίνονται από διαφόρους συμβάλλουν στην πλήρη εξόντωσή μας. Παράλληλα, η κρίση που μαστίζει τη χώρα και οι οικονομικές δυσκολίες του κόσμου συντελούν ώστε να μην χρησιμοποιείται το ταξί παρά στην έσχατη ανάγκη. Ταυτόχρονα έρχεται και η επίσημη δήλωση του κ. Ραγκούση για να επιταχύνει την πλήρη καταστροφή του επαγγέλματός μας. Ο ιδιοκτήτης ταξί αυτή την στιγμή δεν μπορεί να ζήσει την οικογένειά του. Ο τζίρος είναι μικρός παρά τις πολλές ώρες εργασίας.
Πάγιο αίτημά μας για το οποίο είναι ενήμερος και ο αστυνόμος και ο λιμενάρχης είναι να σταματήσει η παράνομη μεταφορά και η άγρα πελατών...»
Τα ταξί θα παραμείνουν ακινητοποιημένα μέχρι τις 5 τα ξημερώματα αύριο.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΟΝΓΚ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΙ ΟΙ ΤΑΧΙΤΖΙΔΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ ΤΟΥς ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΟΜΩΣ Η ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΑΧΙΤΖΙΔΩΝ ΔΕΝ ΦΗΦΙΖΕΙ ΑΠΛΑ ΝΔ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ (ΕΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.
    ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο κ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΑΞΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή