Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

37ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ

Ενημερωθείτε για τις Προφεστιβαλικές και Κεντρικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα από την ιστοσελίδα του 37ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ http://efestival.kne.gr/
Πρόσβαση στο...
χώρο του Φεστιβάλ - Πάρκο Τρίτση Ίλιον
Εξω από το διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ και όχι μακριά από τις τρεις εισόδους του, υπάρχουν χώροι ελεύθερης στάθμευσης. Θα υπάρχουν δυο είσοδοι για το Φεστιβάλ από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας και μια είσοδος από την πλευρά της Λεωφόρου Χασιάς (Φυλής).
Οδικώς, μπορεί να φτάσει κανείς στο πάρκο «Τρίτση» ακολουθώντας διαδρομή από την Αττική οδό με έξοδο στον Κόμβο 7 προκειμένου για τις εισόδους στη Λεωφόρος Δημοκρατίας και στον Κόμβο 6, προκειμένου για την είσοδο στη Λεωφόρος Χασιάς (Φυλής). Επίσης, εύκολη είναι η πρόσβαση από την Εθνική Οδό με έξοδο για Ιλιον («Τρεις Γέφυρες») ή για Αγ. Αναργύρους.
Για όσους εξυπηρετούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς με τα λεωφορεία Α10, Β10 (Πλ. Βάθης - Αχαρναί), 714 (Πλ. Βάθης - Πάρνηθα) και 735 (Κ. Πατήσια - Ζεφύρι - Αχαρναί) και αν κάποιος προτιμήσει αυτά θα κατέβει στη στάση «1η Πολυκατοικιών».
Επίσης, τα λεωφορεία Α12 (Μάρνη - Φυλή), Β12 (Μάρνη - Ανω Λιόσια) και 713 (Μάρνη - Ζοφριά) και αν κάποιος πάρει αυτά θα κατέβει στη στάση «8η Αναπήρων».
Κάποιες περιοχές εξυπηρετούνται και από τα λεωφορεία 420 (Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι), 421 (Αγ. Παρασκευή - Αγ. Ανάργυροι) και 892 (Αγ. Βαρβάρα - Χαϊδάρι - Αγ. Ανάργυροι) και όποιος τα επιλέξει θα κετέβει στη στάση «Τέρμα».
Τέλος, οι περιοχές που εξυπηρετούνται από τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα επιλέξουν τη στάση Αγ. Αναργύρων και από εκεί τα λεωφορεία Α10, Β10, 714, 735, Α12, Β12, 713 (με τις προαναφερόμενες στάσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου