Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

http://www.tvpatrida.gr Εκτύπωση E-mail
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα της Ένωσης Ομογενών Χίου το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011 στο ξενοδοχείο Golden Sand Hotel στον Καρφά.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το χορευτικό συγκρότημα Orpheus Dance Troupe Chicago, το οποίο συγκίνησε τους προσκεκλημένους.
Ενώ ο μικρός Στέφανος Γεωργιαφέντης και η Αντωνία Μπουρνιά μετά το χορό αναφέρθηκαν με υπερηφάνεια στην Ελληνική τους καταγωγή και στις εξαιρετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν από το ταξίδι τους στη Χίο.

Η Πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου κα Ισαβέλλα Μπουρνιά αφού δέχθηκε το αναμνηστικό δώρο έμβλημα του Συλλόγου Οrpheus χάρισε στον Πρόεδρο του Συλλόγου ένα ...
καλάθι με προϊόντα από την «Ευλογημένη Χιακή Γη» ενώ, σε κάθε έναν από τους χορευτές χάρισε ένα μπουρμπουλάκι από τα Αρμόλια που σφυρίζουν σαν τα αποδημητικά πουλιά της Χίου και μία μαστίχα ΕΛΜΑ προσφορά της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου ευχόμενη «Καλό ταξίδι, και σαν τα αποδημητικά πουλιά που επιστρέφουν κάθε χρόνο στις φωλιές τους, να σας ξαναδούμε σύντομα στην πατρίδα».
 Ενώ, ευχαρίστησε για άλλη μία φορά τον κ. Ιωάννη Οικονόμου, την κα Δέσποινα Καλούδη,  την κα Μαρία Σέρμπου και την οικογένεια Αποστόλου Γεωργιαφέντη για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση του ταξιδιού και των εκδηλώσεων του Orpheus Dance Troupe Chicago στη Χίο αλλά και τα μέλη και τους συνέδρους του 57ου   Εθνικού και του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου Χίων, οι οποίοι παρά την οικονομική κρίση και τις όποιες δυσκολίες, επέλεξαν συνειδητά να πραγματοποιήσουν τα συνέδριά τους στην Χίο.
 Τη χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Γενικός Γραμματέας των Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, Πέτρος Γαλάτουλας, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Σωματείων Αμερικής και Καναδά κ. Δημήτρης Κοντολιός, ο π. Πρόεδρος της Χιακής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης κ. Γιώργος Μαλαφής οι π. Πρόεδροι του Παγχιακού Συλλόγου Κοραής Νέας Υόρκης κ. κ.  Μαμούνας και Κοζής, ο εφημέριος ενορίας του Chicago πάτερ Καλούδης, ο κ. Αντώνης Μπουμπούλης, ο π. Πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου κ. Μιχάλης Ψώρας, ο Πρόεδρος του ΙΤΑΠ κ. Χριστόφορος Φόρος, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου κ. Γεωργιόπουλος, ο κ. Αναστάσιος Τριπολίτης, η οικογένεια Στεφάνου Γεωργιαφέντη, εκπρόσωποι των ΗΧΣΑΚ κ. Μιχάλας κ. Α. Μπουμπούλης, εκπρόσωποι σωματείων Αυστραλίας κ. Παραδείσης και πλήθος κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. Τέλειο νησί! Έρχομαι σήμερα το βράδυ με το νήσος χίος! μην ξεκινήσετε χωρίς εμένα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή