Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Στο τσεπάκι τους έχουν οι Οζονέμποροι τον ΕΟΦ και το Λοβέρδο?

Το Κράτος κάνει τα στραβά μάτια στην ΑΠΑΤΗ, για να εισπράττει τον ΦΠΑ?
Πήρε μερικά χρόνια στους φωστήρες του ΕΟΦ για να αντιληφθούν ότι οι θεραπευτικοί ισχυρισμοί του Οζονοποιημένου νερού , εμπίπτουν στον ορισμό του φαρμάκου (βάσει της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ όπως ισχύει) και  προϋποθέτει την χορήγηση άδειας κυκλοφορίας φαρμάκου από τον Ε.Ο.Φ.
Βγήκαν λοιπόν (εντελώς τυχαία) Αυγουστιάτικα  και κλασικά Παρασκευή βραδάκι, για να αναγγείλουν την απαγόρευση των διαφημίσεων των "οικιακών"συσκευών Οζονοθεραπείας (μετά από το καταιγιστικό κράξιμο των Bloggers). Βέβαια, οι Οζονέμποροι γνωρίζοντας πόσο άβουλα είναι τα "όργανα" και οι ...
επικεφαλείς των Αρχών του ψευδοκράτους μας, τους έγραψαν κανονικά και συνεχίζούν απτόητα ο μεν Φικιώρης μέσω των εκπομπών του (σε επανάληψη), ο δε καρντάσης από τη Θεσσαλονίκη, με διαφημίσεις σε όλα τα κανάλια. Θεωρεί δε τόσο μακάκες (εκτός από τον Πρόεδρο του ΕΟΦ και το Λοβέρδο προϊστάμενο του Γ.Γραμματέα του Καταναλωτή) τους υποψήφιους πελάτες-θύματά του, που στο ALTER η καλοκαιρινή Υπερπροσφορά ισχύει τάχα μου ΜΟΝΟΝ για τους 50 πρώτους που θα καλέσουν, ενώ στο ΣΚΑΙ, ΜΟΝΟΝ  για...λίγες μέρες.
Δυστυχώς οι Ιατρικοί Σύλλογοι  μέχρι σήμερα ποιούν την νήσσαν, όσο και αν τους προκαλεί κατηγορεί και τους βρίζει ο Φικιώρης. Όσον για τους ιατρούς (κύριε Πατούλη) μόνο έναν, είδαμε .taxalia.blogspot νάχει αδένες, και να πάιρνει θέση για τα θαυματουργά αποτελέσματα του Οζονισμένου (από αυτές τις συσκευές) νερού.
Κι όσα e-mail να μας στέλνουν οι υπάλληλοι των Οζονέμπορων, που μας κατηγορούν ότι τους ξεμπροστιάζουμε  γιατί εξυπηρετούμε τάχα τα συμφέροντα των Φαρμακοβιομηχάνων, έστω κι αργά ο κόσμος έχει αρχίσει να τους παίρνει χαμπάρι.
Δυστυχώς υποπτευόμαστε ότι το Κράτος δεν κάνει τα στραβά μάτια σε αυτή την γιγαντιαία ,άθλια παραπλάνηση-εξαπάτηση των Καταναλωτών γιατί αδιαφορεί για την υγεία τους, αλλά γιατί ενδιαφέρεται ΜΟΝΟΝ να εισπράξει το ΦΠΑ από τις πωλήσεις που ανέρχονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια.
Ας προσέξουν όμως μήπως η Ε.Ε, τους αναγκάσει να τα επιστρέψουν πολλαπλάσια...
Εμείς πάντως δεν είπαμε ακόμα τη τελευταία κουβέντα. Περιμένουμε και τους υπόλοιπους αναγνώστες να γυρίσουν από τις διακοπές... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου