Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Hλεκτρονικά παραμύθια made in Greece....για σεμινάρια διαδικτυακής τρέλας

http://papatzides.blogspot.com/
Η Ελλάδα εκτός από χώρα των μεγάλων παραμυθάδων ...είναι και η χώρα των μεγάλων κομπογιαννιτών ! Ο καθένας είναι οτι δηλώσει, όπως είχε πει και ο Τσαρούχης! Η χώρα βυθίζεται στην υπανάπτυξη και στην χρεοκοπία και αντί να δούμε πως μπορούμε να εκμεταλλευθούμε την νέα τεχνολογία και πως θα αναπτύξουμε την παρουσία επενδύσεων στο διαδίκτυο ...κατασκευάζουμε ενόχους , σκηνοθετούμε ανύπαρκτα εγκλήματα , και...
ανύπαρκτους κινδύνους σε ένα τομέα που τουλάχιστον είναι γνωστό πως οι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την κακή χρήση του και οχι από την ανάπτυξή του.
Έχουμε αναγάγει σε κυρίαρχο  θέμα την εγκληματική  πορνοδιαστροφή που εκδηλώνουν μερικοί χρήστες ...για να στήσουμε ένα παραμύθι για να το χρησιμοποιούν κάποιοι όπως θέλουν. Και το περίεργο είναι οτι αυτούς τους τύπους μας τους δίνουν στο χέρι οι διεθνείς διωκτικές και ειναι θέμα λεπτών να τους μαζεύουμε. Και οχι ύποπτων διαδρομών και επιδέξιων μεθόδων ! Ο εντοπισμός χρήστη από την στιγμή  που έχεις το ίχνος στο ιντερνετ είναι παιχνιδάκι . (Εδώ εμάς μας χτυπάνε με την ip μας ...) Το δύσκολο είναι μπεις στα ίχνη του. Και βέβαια δεν μπορείς να μπεις στα ίχνη του από την Ελλάδα γιατί είναι "πελάτες" στα κυκλώματα της διεθνούς εγκληματικής πορνοδιαστροφής ,που είναι η παιδεραστία και βρίσκονται εκτός των τειχών. ( Το κακό είναι μην γίνουμε σύντομα με την φτώχεια και την ανέχεια και μεις τέτοιο κέντρο ) ! Επίσης δεν είναι στον χαρακτήρα των Ελλήνων να είναι τέτοιοι τύποι ! Πέραν των εξαιρέσεων. Υπάρχουν και ηθικές αντιστάσεις και αξίες σε αυτό το τόπο όσο και αν κάποιοι προσπαθούν για άλλους λόγους να προβάλουν κατά κόρον  τις δραστηριότητες ....αυτών των τύπων !
Τώρα, όλα τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς ! Η Ελλάδα είναι χώρα μικροεγκληματικότητας στο Ιντερνετ και θα χρειαστούμε χρόνια να αναπτυχθεί οργανωμένο έγκλημα στο διαδίκτυο στην Ελλάδα !
Απλά, κατά καιρούς έχουν βρει άλλους τρόπους να πλασάρουν ώς έγκλημα διαδικτυακό ..κύρια το blogging επίσης για λόγους που έχουν να κάνουν με προστασία εκδοτικών , πολιτικών και άλλων συμφερόντων...
Και έτσι έχουν δημιουργήσει ένα κύκλωμα πού εκτός από τερατώδη φαντασία ημιμάθεια ...αποτελεί ένα θιάσο για να στήσεις όποτε και όταν θέλεις παράσταση Iντερνετικής υστερίας ! Και όσοι το φάνε το παραμύθι ! Από τα bourdela.com μέχρι τον εξομολογητή του καλόγερο του Skype! Aπλά να έχουμε να λέμε!
Και για το κλείσιμο σε αυτό το σημείωμα (μέχρι να μας γίνει το επόμενο ψευτοχάκινγκ )...αρκεί να σας αναφέρουμε οτι στην Αμερική πέρισυ η Google πού είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ( με το GMAIL και το blogger) ανταποκρίθηκε θετικά σε κάπου 5.000 αιτήσεις δικαστικών αρχών για άρση του απορρήτου . Ναι στην Αμερική με εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες ... που και πίτσα παραγγέλνουν online και με σκληρό διαδικτυακό έγκλημα ( απάτες και επιθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς διαδικτυακή πειρατεία ,δεδομένα spam κλπ)
Από Ελλάδα της έχουν σκάσει μερικές εκατοντάδες τέτοιες αιτήσεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου