Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Οι συσκευές Οζονοποίησης δεν σκοτώνουν τα μικρόβια. Τα φιλοξενούν!

Από www.adena.gr
Πιείτε άφοβα το οζονοποιημένο νερό (από όπου κι αν προήλθε , ότι επικίνδυνο και να περιέχει) διαφήμιζε ο Οζονέμπορας από την Θεσσαλονίκη, πίνοντας ένα ποτήρι.
Μέχρι σήμερα 16 Αυγούστου (κλικ εδώ Γ.Γ. του Καταναλωτή, όταν επιστρέψεις από τις διακοπές η ξυπνήσεις από τον λήθαργο), και παρα την απαγόρευση που έχει επιβληθή από το ΕΟΦ για τους θεραπευτικούς ισχυρισμούς των συσκευών, ακάθεκτα και ατιμώρητα συνεχίζουν την τακτική τους.
Πριν λίγο καιρό προσφέραμε 10.000 ευρώ (cash) στους Οζονέμπορους-Οζονοθεραπευτές (που προπαγανδίζουν τις μαγικές ιδιότητες των συσκευών παραγωγής όζοντος), αν "δέχονταν να...
πιουν ένα ποτήρι νερό επιμολυσμενο με μικρόβια, το οποίο πρώτα θα είχε Οζονοποιηθεί".
Συμφωνα με τους (τηλεοπτικούς) ισχυρισμούς των, εφόσον το όζον είναι 1000 φορές πιο δυνατό απολυμαντικό από το χλώριο, μπορεί να σκοτώσει 99% των μικροοργανισμών μικροβίων, μυκήτων,βακτηρίων, και τοξινών, καθιστώντας το νερό απόλυτα ασφαλές και υγιεινό.
Βέβαια κανείς από τους Τηλετσαρλατάνους δεν ανταποκρίθηκε στην πρόκληση, γιατί γνώριζαν ότι οι θαυματουργές ιδιότητες της Οζονοποίησης, είναι παραμύθι, για να πωλούν τις συσκευές στους καταναλωτές-θύματα.
Υπολόγιζαν βλέπεται στην ύποπτη αδράνεια, η αδιαφορία των Αρχών να ελέγξουν αυτές τους εξόφθαλμους, απίστευτους, και υπερβολικούς (συν θεραπευτικούς) ισχυρισμούς.
Το www.adena.gr όμως από την αρχή προχώρησε στην Χημική ανάλυση του Οζονοποιημένου νερού σε Εργαστήριο, και ιδού τα αποτελέσματα του "πειράματος".
Σε δείγμα πόσιμου νερού (σε οικία)ΔΕΥΑΠ, έγιναν μικροβιολογικές αναλύσεις και επιβεβεβαίωθηκε ότι απο το υπολειπόμενο χλώριο, οι τιμές των εναπομεινάντων μικροβίων ήταν εντός της νομοθεσίας.
Στη συνέχεια σκόπιμα το νερό επιμολύνθηκε με Staphylococcus Aureus, E-coli, και Ολικά Κολοβακτηρίδια. Η επιμόλυνση ήταν τυχαία, και τα αποτελέσματα μετά από 10 λεπτη χρήση της συσκευής Όζοντος ήταν ... αναμενόμενα.
Δεν υπήρξε καμιά ΔΙΑΦΟΡΑ.
Η πλήρη έκθεση του Εργαστηριακού Ελέγχου , όταν (και αν ποτέ) επιβεβαιωθεί και από τις επίσημες αναλύσεις των "Ελληνικών"Αρμόδιων Αρχών-Φορέων, θα αποσταλεί με τα υπόλοιπα στοιχεία της καταγγελίας στα Ευρωπαϊκά Όργανα, για να διερευνηθεί αν υπήρξε σκόπιμη η εγκληματική καθυστέρηση η αδιαφορία της Πολιτείας , η οποία έθεσε σε κίνδυνο την ζωή και την υγεία των Ευρωπαίων Πολιτών...
Και να σκεφθείτε ακόμα δεν έχουμε αποκαλύψει τους σοβαρότερους (ακόμα και θανάσιμους) κινδύνους που διατρέχουν οι χρήστες των Συσκευών Οζονοποίησης (ειδικά οι Καρδιοπαθείς).
Σας το κρατάμε για έκπληξη μόλις επιστρέψετε από τις διακοπές....

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κάπου κάνεις λάθος, ο Κινέζος κατασκευαστής του προιόντος δεν ισχυρίζεται ότι η συσκευή έχει αυτές τις ιδιότητες, οπότε μιλάμε μόνο για παραπλανητική διαφήμιση αλλά από τον εισαγωγέα και όχι τον κατασκευαστή.
    Όσον αφορά τη χρήση του όζοντος μπορείς να πληροφορηθείς από επίσημα σάιτ για τις ευεργετικές ιδιότητές του.Σίγουρα δεν θεραπεύει τη φαλάκρα ούτε σου βρίσκει γκόμενα.
    Αν κάποιοι αφελείς αναζητούν το νερό του Καματερού το 2011 είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή