Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Να γιατί θεωρούμε τους Οζον-έμπορους επικίνδυνους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Από www.adena.gr
Χρήστες των συσκευών παραγωγής Όζοντος, έχουν θορυβηθεί από τις αναρτήσεις του adena.gr και κατά πόσον οι θεραπευτικοί ισχυρισμοί των προμηθευτών είναι βάσιμοι. Επίσης έχουν αρχίσει να ανησυχούν κατά πόσο είναι ασφαλές το προϊόν, δεδομένου ότι ηλεκτρικό ρεύμα και νερό αποτελούν επικίνδυνο συνδυασμό. Οι συνεργάτες μας μετά από την απογοητευτική και απαράδεκτη "συμπεριφορά" των αρμόδιων υπηρεσιών στους οποίος προσέφυγαν και κατάγγειλαν την απάτη με τους περίφημους "Εξοικονομητές Ηλεκτρικού Ρεύματος "(Δ Κλαδική Διεύθυνση Βιομηχανίας), έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους, γιατί οι...
κύριοι αυτοί αδιαφόρησαν , και εν μέρει συγκάλυψαν τους επιχειρηματίες που έγιναν εκατομμυριούχοι, προμηθεύοντας το μισό πληθυσμό της Ελλάδος με άχρηστα και επικίνδυνα προϊόντα.
Τελικά αφού επιλεκτικά "τιμώρησαν" με χρηματικές ποινές- χάδια μερικούς μόνον από τους εμπόρους, απαγόρευσαν την κυκλοφορία του.
Η εταιρία όμως DIAMANT ΕΠΕ, που επίσης διαφήμιζε και διέθετε μέσω τηλεοπτικών "εκπομπών" (klikVideo)τους εξοικονομητές" η Energy Saving Devices, περιέργως δεν έγινε αντιληπτή , ούτε από την Γενική Γραμματεία του Καταναλωτή, ούτε από την Διεύθυνση Εμπορίου Θεσσαλονίκης!!! Τυχαίο?
Μήνες μετά την "απαγόρευση" , όταν συνεργάτης μας(βιαστικά για να είναι από τους 50 πρώτους) τηλεφώνησε στην εταιρία για να παραγγείλει την συσκευή Όζοντος, έπεσε από τα σύννεφα! Σύμφωνα με το σποτ(κλικ), οι "πρώτοι τυχεροί" θα την αγόραζαν αντί 250 ευρώ μόνον 150 , και δώρο το μετρητή πίεσης που μιλάει Ελληνικά (αξίας 119 ευρώ). Τι λέτε του είπαν από την εταιρεία?
-"Είστε τυχερός, γιατί αντί το πιεσόμετρο θα σας δώσουμε καλύτερο δώρο. Την συσκευή εξοικονόμησης Ενέργειας"
Κι όπως καθαρά μπορείτε να δείτε στην απόδειξη δελτίο αποστολής. λάβαμε με Courrier ως δώρο ένα παράνομο & απαγορευμένο (από τις Αρχές), επικίνδυνο προϊόν. Δεν σχολιάζουμε το γεγονός ότι επί ένα χρόνο η διαφήμιση που έπαιζε εκατοντάδες φορές την ημέρα σε όλα τα κανάλια(κλικ) , χαρακτήριζε την αγορά σαν Απίστευτη Υπερ-προσφορά μονάχα για τους 50 πρώτους!!!
Το γελοίο είναι ότι όταν σταμάτησε η Υπερπροσφορά, η τιμή ...μειώθηκε στην κανονική. Μόνον 99 ευρώ!
Βεβαίως κάνοντας κλικ στην φωτογραφία από το εσωτερικό της συσκευής, κάποιος που γνωρίζει τιμές των ηλεκτρονικών ανταλλακτικών, καταλαβαίνει ότι δεν υπερβαίνουν (στην λιανική) τα 10 ευρώ, και το εργοστάσιο στην Κίνα μπορεί να το κατασκευάσει μαζικά με FOB, λιγότερα από 5$.
Καλό επίσης είναι να γνωρίζετε ότι όταν ο συνεργάτης μας ρώτησε αν η Οζονοθεραπεία είναι ασφαλής για άρρωστο με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς, (σε αντίθεση με τις θεωρίες Φικιώρη), μας απάντησαν .
-"Βεβαίως δεν υπάρχει πρόβλημα. Νεράκι είναι."
Την Ιατρική γνώμη βέβαια την έδωσε η τηλεφωνήτρια που έπαιρνε παραγγελίες.
Τέλος όταν ρωτήσαμε κατά πόσο η συσκευή μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές στον Βηματοδότη της καρδιάς, είπε ότι θα μας ενημερώσει κάποιος άλλος.
Μετά από 3-4 ενοχλήσεις προς την εταιρεία , ακόμα περιμένουμε απάντηση.
Επειδή όμως το θέμα δεν ήταν απλώς οικονομικό, αλλά ζωής η θανάτου για τον ασθενή,(και επειδή στα συνοδευτικά χαρτιά δεν αναφέρετε κατά πόσο η συσκευή έχει συμμορφωθεί με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες), απευθυνθήκαμε σε ειδικό για να μετρήσει τα επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας
Τα αποτελέσματα (εαν δεν είστε καρδιακοί ) θα τα μάθετε σύντομα.
Μαζί και οι αρμόδιοι, που δέχονται ανεπιφύλακτα ότι κινέζικα πιστοποιητικά μαϊμού τους πασάρουν κάποιοι εισαγωγείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου