Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΑΓΡΟTOYΡΙΣΜΟΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ





Με 40 αντί 80 περίπτερα άνοιξε το βράδυ της Πέμπτης τις πύλες της η 7η γιορτή Αγροτουρισμού στον Δημοτικό Κήπο. Την κορδέλα έκοψαν Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης, που μαζί με τον Πρόεδρο του Υπεροργανισμού, την θεματική Αντιπεριφερειάρχη και τον στρατιωτικό διοικητή επισκέφτηκαν τα...
περίπτερα ένα προς ένα, όπου μπόρεσαν μαζί με τον κόσμο που ακολουθούσε να γνωρίσουν την εξέλιξη χιώτικων προϊόντων αλλά και δράσεων κυρίως στον καλλιτεχνικό τομέα.  Συν των άλλων, υπήρχαν και περίπτερα συλλόγων και υπηρεσιών. «Παρά την οικονομική κρίση φροντίζουμε να διατηρούμε την ποιότητα των προϊόντων μας στα ίδια επίπεδα», ανέφερε η πλειοψηφία των επαγγελματιών που εξέθεταν σε περίπτερα τα προϊόντα τους, τονίζοντας παράλληλα ότι ο Αγροτουρισμός τους δίνει την ευκαιρία να γίνουν αναγνωρίσιμοι στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.
Στην είσοδο της έκθεσης ήταν παρατεταγμένοι περίπου 50 ιδιοκτήτες ταξί οι οποίοι διαδήλωσαν για τα αιτήματά τους και μοίρασαν φυλλάδια με τίτλο «Η Αλήθεια για την Απελευθέρωση του Επαγγέλματος των Ταξί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου