Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μια Δουζίνα αμπελοσοφίες , για Πρωινό στο MEGA.

Σπούδασε στα καλύτερα Πανεπιστήμια  ο Δουζίνας, και τελικά βρήκε δουλίτσα σε κολέγιο της  Αγγλίας . Κι από παγκοσμίως άγνωστος , παράτησε την Λόνδρα κι εμφανίστηκε στα ξεκούδωνα (ελέω ΑΥΓΉΣ κι άλλων βυσσινί δημοκρατικών δυνάμεων)  ως υπέρμαχος των απεργών πείνας.
Τώρα πως και γιατί εξ αιτίας του, τα σαϊνια της εκπομπής  έγραφαν στους υπότιτλους  "ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ", ένας αΘεος ξέρει. Βέβαια ...
γλοιώδη Αναγνωστάκη, όταν μονολογεί ένας φιλόσοφος , και δεν υπάρχει αντίλογος , είναι εύκολο να εντυπωσιαστούν κάποιοι του είδους σου.
Όσο για  την μακακία του καθηγητή σύμφωνα με την οποια   "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ" για να την καταλάβεις θα την παραλληλίσουμε με το γνωστό γνωμικό.
Όταν π.χ.  "κάποιοι" επιχειρήσουν να βιάσουν μια ανήλικη κόρη ..., αν δεν μπορεί να αντισταθεί, τουλάχιστον ας το απολαύσει" .
By the way προφέσορα, τόλμησες ποτέ στη Αγγλία να υπερασπιστείς δημόσια, λαθρομετανάστες που απαιτούσαν εκβιαστικά Νομιμοποίηση?
Δεν νομίζω (νάχεις αδένες)...

1 σχόλιο: