Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

"Όλοι μέσα " φώναζαν στη λήξη των Special Olympics της Αθήνας, στους κουφούς που ήταν "στην απέξω"!

Δεν ήταν  μόνο η φαντασμαγορική τελετή λήξης που έριξε την αυλαία, έτσι ήταν κάθε μέρα στα Special Olympics της Αθήνας, αλλά ελάχιστοι μνημονιόπληκτοι Έλληνες το πήραν χαμπάρι..
Η ΕΡΤ-1 μετέδιδε την ακριβοπληρωμένη φιέστα , αλλά κανένα από τα Πανελλήνιας εμβέλειας Κανάλια δεν καταδέχτηκε να αναμεταδώσει ένα λεπτό από το γεγονός που παρακολουθούσαν εκατομμύρια τηλεθεατές σ όλο το κόσμο. Οι 3 από τους 8 τηλεοπτικούς σταθμούς, (ΑΝΤ-1 ALPHA και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, εκείνη την ώρα έπαιζαν Τούρκικα σήριαλ. Μέσα...
στο Καλλιμάρμαρο η Γιάννα Δεσποτοπούλου με κορακιασμένη φωνή και πρόσωπο στην τσίτα (από αλλεπάλληλα..λίφτινγκ) έβγαζε  βαρετό λόγο, αλλά ευτυχώς ο συμπαρουσιαστής με το επιτυχημένο σλόγκαν "ΌΛΟΙ ΜΕΣΑ" ξεσήκωσε τα πλήθη.Οι αθλητές και οι οικογένειες τους χόρευαν  αγκαλιασμένοι με τους εθελοντές που τόσες μέρες στάθηκαν στο πλευρό τους και τους χειροκροτούσαν , δίνοντάς τους θάρρος να συνεχίσουν την προσπάθεια!
Κρίμα και να σκεφτείς οι περισσότεροι Εθνοπατέρες στο Κοινοβούλιο (με νοητική στέρηση), θα μπορούσαν να είναι συναθλητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου