Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τi πίνουν (οι δημοσιογράφοι του ALPHA) , και μας σερβίρουν "νοθευμένα" ρεπορτάζ?

Και καλά, οι κουβαρδάδες Γερμανοί της Κάντζας, έστειλαν "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" στο Βόλο  να κάνει ρεπορτάζ, για την ...ευφυή  λύση που βρήκαν τα τσιπουράδικα, για να αυξήσουν την πελατεία τους.
"Μείωσαν την τιμή στα καραφάκια, και τώρα δεν πέφτει καρφίτσα στα μαγαζιά". Αυτό ανακάλυψε η δαιμόνια δημοσιογραφίνα, που όμως περιορίστηκε στα τσιπουράδικα της παραλίας, για να μας απαγγείλει Live το παραμύθι της.
Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Γιατί τα αυθεντικά και ποιοτικά (σε τσίπουρο μεζέδες  και περιποίηση) μαγαζιά , είναι στα ...
ενδότερα της πόλης(συνοικίες), και δυστυχώς βαράνε μύγα. Τα υπέρ-προνομιούχα (σε βαθμό κακουργήματος) τσιπουράδικα της παραλίας είναι γεμάτα, γιατί πάνε στα τυφλά οι τουρίστες , πού τρώνε και πίνουν ότι σκατ...προμαγειρεμένο και να τους πασάρεις.
Οι κουζίνες τους είναι ικανές και "αδειοδοτημένες" για εξυπηρετήσουν μόνο 20-30 τραπέζια, αλλά με τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι μάγκες έχουν  καταλάβει όλο τον πεζόδρομο ,για το οποίο η Ε.Ε. έδωσε πολλά εκατομμύρια για να  μετατραπεί σε πράσινο παράδεισο. Αντ αυτού, χάρις στα στραβά μάτια των ντόπιων αρμοδίων & Πολιτικών, έχουν κατασκευαστεί μόνιμες (περισσότερο δεν γίνεται) επεκτάσεις, και τα τραπέζια είναι δεκαπλάσια των προβλεπομένων.
Η "απίστευτη" ρεπόρτερ μάλιστα "υιοθέτησε"  τις δηλώσεις ιδιοκτητών, ότι τάχα μου ακόμα κι όταν η κίνηση είναι slow, διατηρούν σε Ful ωράριο όλο το προσωπικό!!!.  Τόσο αγαθή είναι , η την κεράσαν καραφάκια με νοθευμένο?
Για  άλλη μια φορά  τα Αθηνοκεντρικά ΜΜΕ , ακόμα και σε ένα τόσο απλό θεματάκι, έδειξαν ότι είναι ανίκανα να προσφέρουν αντικειμενική ενημέρωση.
Όσο για τους αναγνώστες μας που θα επισκεφτούν το Βόλο, αν δεν θέλουν να ξυπνήσουν με πονοκέφαλο και στομαχόπανο, να ρωτήσουν τους ντόπιους πια Τσιπουράδικα σέβονται τους πελάτες τους. Δεν είναι πολύ μακρυά από την παραλία, και δεν θα χρειαστεί να περιμένουν ώρα για άδειο τραπέζι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου