Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ε, ρε (πισω) γλέντια!

Σπύρος Σούλης : Gay λόγω συμβολαίου!
Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Σπύρου Σούλη , σε γνωστό περιοδικό, η οποία καταγγέλλει πως... τηλεοπτικά συμφέροντα έφεραν τέλος σε μια σχέση που μετρούσε πάνω από 4 χρόνια.
Η πρώην σύντροφος του γνωστού και πολυαγαπημένου παρουσιαστή μίλησε για όλα και για όλους σε μια καταιγιστική συνέντευξη που μπορεί και να...
διαμορφώσει το τηλεοπτικό τοπίο του χρόνου.

Αφορμή στάθηκε η ιδέα του ΑΝΤ1 να εντάξει μια νέα real life εκπομπή στο πρόγραμμα του με πρωταγωνιστές τους Σαμαρά, Ψινάκη, Σωφρονίου και Σούλη ως επίδοξους ομοφυλόφιλους που θα παρέχουν συμβουλές στον μέσο ετεροφυλόφιλο Έλληνα.

Η εκπομπή πρόκειται για μια Ελληνική έκδοση του Αμερικάνικου “Queer eye for a straight guy” η οποία προβαλλόταν για ένα διάστημα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Για τις ανάγκες της εκπομπής όμως θα έπρεπε και οι 4 πρωταγωνιστές να δηλώνουν ομοφυλόφιλοι , κάτι το οποίο έφερε σε δίλλημα τον γνωστό παρουσιαστή Σπύρο Σούλη , ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με το να επιλέξει ανάμεσα στην μακροχρόνια σχέση του και σε ένα ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο.

Μετά από πιέσεις του μεγάλου καναλιού , σύμφωνα πάντα με την πρώην σύντροφο του παρουσιαστή , ο Σπύρος Σούλης δέχθηκε τελικά να υπογράψει – καταδικάζοντας έτσι την σχέση του.

Το παρόν κείμενο αποτελεί μέρος της συνέντευξης που έδωσε η πρώην συντρόφος σε μηνιαίο περιοδικό:
Βρισκόμουν με δεμένα τα χέρια , με μόνη επιλογή να παίζω μονίμως κρυφτό με έναν άνδρα που συζητούσαμε μέχρι και το ενδεχόμενο του γάμου μαζί.

Ενώ τόνισε
Η σκέψη να ζω με βάση ένα συμβόλαιο, πραγματικά μου έφερνε αηδία. Αυτό έφερε τις πρώτες εντάσεις και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το ζευγάρι μετράει ήδη 2 μήνες χώρια και σύμφωνα με την ίδια, έχει δωθεί οριστικό τέλος.
http://tokoutsobolio.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον πρόκειται για στημένη συνέντευξη με κάποια "φιλενάδα" έτσι ώστε ο Σούλης να κρατήσει και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη... Και ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή