Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

"Χαμός".. στην ΕΑΣ Μεσσηνίας ...για την καρέκλα και τα συμφέροντα.


Αληθεύει ότι η ένωση δεν έχει λάδι αυτήν την στιγμή στις δεξαμενές της; και αν ναι, γιατί;
Ένας... πόλεμος έχει ξεσπάσει στα διοικητικά της ΕΑΣ Μεσσηνίας με τα οικονομικά προβλήματα και την όλη διαχείριση, τις ενέργειες του Προέδρου της Βασίλη Κοζομπόλη και τη λειτουργία της οργάνωσης να αποτελούν εδώ και καιρό το σημείο αντιπαράθεσης. Ήδη από αρκετούς συμβούλους του Δ.Σ. υπάρχει...πρόταση μομφής στο πρόσωπό του. Σήμερα με συγκεκριμένες καταγγελίες για τα όσα εξελίχθηκαν και σε επίπεδο ελέγχων το τελευταίο διάστημα επανέρχεται σε επιστολή του το μέλος της σώματος Παναγιώτης Παγάνης, ο οποίος και κατηγορεί τον κ. Κοζομπόλη για αδιαφάνεια, μεθοδεύσεις αλλά και για άλλα ζητήματα με το απασχολούμενο έκτακτο προσωπικό.
Μεταξύ άλλων σημειώνεται:
Με κατάπληξη διαπιστώθηκε στη συνέχεια η μεθόδευσή του να κατευθύνει τον έλεγχο σε 4 μόνο περιπτώσεις έτσι ώστε να περιοριστεί το κατηγορητήριο μόνο κατά δύο υπηρεσιακών στελεχών, αφήνοντας προκλητικά εκτός ελέγχου επιτροπής όλα τα υποκαταστήματα. Αναρωτιέμαι γιατί τότε συστάθηκε η επιτροπή με δύο έξτρα ορκωτούς ελεγκτές, εφόσον ήταν θέμα ημερών να ολοκληρωθεί ο τακτικός έλεγχος που θα διερευνούσε πλήρως όλα τα οικονομικά.
Επομένως είναι πασιφανές ότι ο κ. Κοζομπόλης μεθόδευε έτσι τα πράγματα στερώντας στην επιτροπή τη δυνατότητα ενός πλήρους και ουσιαστικού ελέγχου για τις αιτίες που την έφεραν στη δεινή θέση που δείχνουν τα στοιχεία του ισολογισμού του 2010. Θεωρώ ότι με αυτή του την παρέμβαση ουσιαστικά υπονόμευσε τη διαφάνεια.
Ας ερωτηθούν υπηρεσιακοί παράγοντες με ποιού εντολή γίνονταν αυτά. Ήθελα να τονίσω ότι ακόμα και την απόφαση του Δ.Σ. που όριζε συγκεκριμένο αριθμό εκτάκτων για την ενεργοποίηση του 2011 ο κ. Κοζομπόλης την παραβίασε με πολύ περισσότερα άτομα και χωρίς κάποια ενημέρωση στο Δ.Σ. Με όλα αυτά μέσα στο 2010 η Ένωση απασχολούσε σχεδόν 300 άτομα από τα οποία το μόνιμο προσωπικό της ήταν γύρω στους 100. Ας μας πει ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε αυτή η προσωπική του πολιτική και ας μην αναρωτιέται γιατί γίνονται όλα αυτά που αφορούν την αξιοπιστία του.www.best-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου