Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Όταν οι Βουλευτές δίνουν παράσταση στη Βουλή.

Η πάντα (ευπαρουσίαστη στιλιστικά) βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου, έδινε σήμερα στη Βουλή λεκτικό όρκο   αφοσίωσης  και υποταγής στο πρωθυπουργό  της.
Διαβάζοντας το βιογραφικό  στο προσωπικό της Blog που έχει να ενημερώσει από το 2007 (έτσι παραμένει 30 ετών) κλικ παρατηρούμε  ότι εκτός του ότι είναι κοπέλα σπουδαγμένη με τα Γαλλικά και το πιάνο της,  εργάζεται σαν δικηγορίνα (με πάγια αντιμισθία) στην ATE Bank. Το όλο πακέτο λοιπόν δεν...
δικαιολογεί  (τις ελάχιστες φορές που πρέπει να πει κάτι δημόσια εκπροσωπώντας  τους Μεσσήνιους ψηφοφόρους), να τα διαβάζει κατά λέξη από ένα καλογραμμένο κείμενο μεν , αλλά  ένα αγνώστου σε μας συντάκτη δε.
Κι αυτό ισχύει για όλους τους μορφωμένους Εθνοπατέρες, που πολλές φορές μας αραδιάζουν-διαβάζουν κατεβατά, που ούτε οι ΄'ιδιοι δεν καταλαβαίνουν. Ίσως γι αυτό και κάνουν τόσα σαρδαμ.
Γλυκιά μας Νάντια, όταν (υποτίθεται) αγωνίζεσαι για τους αγρότες του Νομού σου μέσα στο Κοινοβούλιο, θα θέλαμε να μας κοιτάς με τα ωραία σου μάτια, για να καταλαβαίνουμε αν πραγματικά νοιάζεσαι   π.χ. για το νοθευμένο λάδι που κυκλοφορεί στην Αμερική σαν Καλαματιανό. Γιατί αν έχει σκυμμένο το κεφάλι σου στο γραφτό , το μόνο που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι δεν έχεις πιτυρίδα.
Μπήκαμε ακόμα και στην μοντέρνα ιστοσελίδα σου .http://www.nadiagiannakopoulou.gr/ και παρατηρήσαμε (από τα υπόλοιπα βίντεο)ότι αυτή είναι η τακτική σου. Βέβαια το γεγονός που με καμάρι αναφέρεις στο Βιογραφικό σου, ότι είσαι  κόρη πρώην Βουλευτού, ίσως σημαίνει ότι έχεις πάρει παλιομοδίτικες συμβουλές, που όμως σε βοήθησαν να εκλεγείς.
Πίστεψέ με όμως ότι είναι λάθος  να νομίζεις ότι ατάκες του  Α.Παπανδρέου (που έλεγε το 1993 ,όταν ίσουν 15 χρονών) στυλ " έχουμε μόνο μια δυνατότητα, να πετύχουμε», αυτή την εποχή  εντυπωσιάζουν.
Γιατί και το ΠΑΣΟΚ κρίθηκε εκ του αποτελέσματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου