Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

H Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (EETT) διαβάζει adena-gr.blogspot

Σε προχθεσινή ανάρτησή μας θέσαμε το ερώτημα  στην ΕΕΤΤ "Πόσα από τα διεθνή Τηλεοπτικά Συνεργεία έχουν πάρει ΑΔΕΙΑ για Δορυφορικές αναμεταδόσεις"? Φαίνεται πως η "Ανεξάρτητη Αρχή" συνειδητοποίησε ότι έχει πλήρη άγνοια του θέματος , και αποφάσισε να το ψάξει.Για αυτό(έστω και πολύ καθυστερημένα) έκανε χθες "επιδρομή" στα τηλεοπτικά συνεργεία που έκαναν δορυφορικές  μεταδόσεις από τη Πλατεία Συντάγματος όπως διαβάζουμε στο  http://nonews-news.blogspot.com

Θα το ...

ψάξουμε κι εμείς για να δούμε τα αποτελέσματα της εφόδου, και θα επανέλθουμε με... το σκορ

Nτου στα συνεργεία δορυφορικών καναλιών...


ΤΩΡΑ...

Ντου στο Σύνταγμα από την Εθνική Επιτροπή Επικοινωνιών για τον εντοπισμό των συνεργείων που μεταδίδουν παράνομα χωρίς άδεια στους.... ξένους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Αυτή την ώρα γίνεται σαρωτικός έλεγχος στο PLAZA...


Παρασκευή 4  Νοεμβρίου γράφαμε...

Πόσα από τα διεθνή Τηλεοπτικά Συνεργεία έχουν πάρει ΑΔΕΙΑ για Δορυφορικές αναμεταδόσεις?

Εκπρόσωποι 50 διεθνών τηλεοπτικών συνεργείων , σύμφωνα με το ΒΗΜΑ ( και έχουν "κατασκηνώσει" στα ξενοδοχεία του Συντάγματος ) καλύπτουν την κρισιμότερη μετά τη μεταπολίτευση συνεδρίαση της ελληνικής Βουλής.
Η ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων), είναι η Ανεξάρτητη Αρχή η οποία  ελέγχει, ρυθμίζει και εποπτεύει την χρήση ραδιοσυχνοτήτων, μεταξύ των οποίων και τις Δορυφορικές μεταδόσεις.
Τούρκοι Γάλλοι Πορτογάλοι,  και λοιπές φιλελληνικές φάρες εδώ και βδομάδες αναμεταδίδουν Δορυφορικά  εικόνα και ήχο από την Ελληνική Επικράτεια.
 Πόσα από...
τα 50 Διεθνή Τηλεοπτικά Συνεργεία έχουν κάνει αίτηση , πληρώσει, και έχουν πάρει για άδεια  και... έγκριση για Δορυφορική ΕΚΠΟΜΠΉ όπως προβλέπουν οι νόμοι και οι Διεθνείς κανονισμοί?
Ας τολμήσουν τα Ελληνικά έγκυρα και παντοδύναμα να πάρουν μια απάντηση από την ΕΕΤΤ.
Αν δεν το κατορθώσουν, θα δώσουμε  εμείς την απάντηση  σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου